• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakar misiniz

Miricandan

Macera dolu amerika
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
381
213
23
38
Merhaba kızlar kaş larımda 4 -5 tek beyaz çıktı bu haftada doktora gittim her türlü tetik yapıldı temiz çıktı doktor da anlayamadı bugün aynayatekrar baktim da bitane beyaz tel var onun ucu siyahlasnis üstü beyaz anlamadım bişey yakın zamanda kuzenim vefat etti acaba uüzüntü stres mi çok garip kasimda ki kök kısmı siyahlasmis uc da beyazlık kalmış böyle bisey yaşayan var mi

4 5tekde varda suan tek telde var onunda kökü siyah ucda beyazlik kalmis

Kas kok siyahlasmis tek telde hafif beyaz kalmis cok garip
Görmesem inanmazdım heralde görümce altı yaşında kızını trafik kazasında kaybedince saçının bir bölümü bembeyaz oldu
Strese bağlı olabilir bana kalırsa

Görmesem inanmazdım heralde görümce altı yaşında kızını trafik kazasında kaybedince saçının bir bölümü bembeyaz oldu
Strese bağlı olabilir bana kalırsa
yakın zamanda kuzenim kaybettim stresle alakalı sanırım geçti mi gorumcenizin kasindaki

yakın zamanda kuzenim kaybettim stresle alakalı sanırım geçti mi gorumcenizin kasindaki
Kaşı değildi saçı beyazladı geçmedi
Ve ağlayamaz görümcem içten içe üzüntüsünü yaşardı
10 yıl oldu maalesef

Benm kaşlarımdanda çıkıyo ama hiç doktora gitmeyi düşünmedim yani hiç okadar ciddiye almak aklıma gelmedi cımbızla kopardım gitti :işsiz:

Kaşı değildi saçı beyazladı geçmedi
Ve ağlayamaz görümcem içten içe üzüntüsünü yaşardı
10 yıl oldu maalesef
Sizinde başı saolsun insan çok sevdiğini kaybeden e istemsiz içine atıyor allahım sevdikjerimizi bize bizi sevdiklerinize bagislasin

Kuzenimin ölümü çok ani oldu onun etkisi sanırım içine atınca oluyo sanırım 4 5tane kok öyleydi şimdi bitane

geçmiş olsun :işsiz::işsiz::işsiz:

Kökü siyahsa ne önemi var ki, ucuna farketmeden kimyasal birşeyler değmiş olabilir ya da mantar olabilir belki

Back
X