• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakar mısınız

xesraxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
222
En iyi cevaplar
1
68
28
26
Merhaba kızlar kısaca kendimden bahsedeyim 26 yaşındayım 4 senedir evliyim çocuk istiyoruz fakat olmuyordu doktora gittim polikistik over olduğumu öğrendim derken ben başka hastaneler de gittim tabi bu süreçte en son gittiğim doktor üç aylık bir ilaç tedavisinin başlayacağımı eğer gebelik olmazsa aşılama olacağını söyledi neyse 29 ocakta gittim alttan muayene etti polikistik Over olduğunu da kendisi gördü ultrasonda 19 Şubat‘a tekrar gel demişti randevu aldım 19 Şubat‘ta gideceğim fakat beni alttan muayene ettiği gün normalde ilaç tedavisine başlaması gerekiyordu nedenini sordugumda da bir şey söylemedi aslında yani şey dedim hocam neden 19 Şubat’ta ilaç tedavisine başlatıyorsunuz diye normalde bugün başlanacaktı dedim o da onun da bir nedeni olduğunu söyledi sonrasında hiçbir şey söylemedi 19 Şubat’ta tekrar gel dedi eğer gebe kalmazsan şimdi size sorum neden 19 Şubat‘ta gel demiş olabilir aklıma çok takıldı aslında buraya yazıp yazmamak arasında çok kararsız kaldım ama eminim benim gibi olan kadınlar vardır yardımcı olursanız çok sevinirim ben 19 Şubat‘a kadar hamile kalamam zaten yanlış mı biliyorum bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?
 
Merhaba kızlar kısaca kendimden bahsedeyim 26 yaşındayım 4 senedir evliyim çocuk istiyoruz fakat olmuyordu doktora gittim polikistik over olduğumu öğrendim derken ben başka hastaneler de gittim tabi bu süreçte en son gittiğim doktor üç aylık bir ilaç tedavisinin başlayacağımı eğer gebelik olmazsa aşılama olacağını söyledi neyse 29 ocakta gittim alttan muayene etti polikistik Over olduğunu da kendisi gördü ultrasonda 19 Şubat‘a tekrar gel demişti randevu aldım 19 Şubat‘ta gideceğim fakat beni alttan muayene ettiği gün normalde ilaç tedavisine başlaması gerekiyordu nedenini sordugumda da bir şey söylemedi aslında yani şey dedim hocam neden 19 Şubat’ta ilaç tedavisine başlatıyorsunuz diye normalde bugün başlanacaktı dedim o da onun da bir nedeni olduğunu söyledi sonrasında hiçbir şey söylemedi 19 Şubat’ta tekrar gel dedi eğer gebe kalmazsan şimdi size sorum neden 19 Şubat‘ta gel diye aklıma çok takıldı aslında buraya yazıp yazmamak arasında çok kararsız kaldım ama eminim benim gibi olan kadınlar vardır yardımcı olursanız çok sevinirim ben 19 Şubat‘a kadar hamile kalamam zaten yanlış mı biliyorum bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?
Tekrar muayene edecektir ya da regl dönemini beklemistir.
 
Tekrar muayene edecektir ya da regl dönemini beklemistir.
29 Ocak‘ta regl’ dım zaten canım bilerek o gün Çağırmıştı zaten yumurtalıklar daha iyi görünüyor muş herhalde bir dahakinde işte ilaç tedavisine sadece başlayacağını söyledi
 
29 Ocak‘ta regl’ dım zaten canım bilerek o gün Çağırmıştı zaten yumurtalıklar daha iyi görünüyor muş herhalde bir dahakinde işte ilaç tedavisine sadece başlayacağını söyledi
Yumurtlama gününü hesaplamistir belki çatlama var mı yok mu ona göre bakacaktır. Korkutma kendini Allah aratmadan nasip etsin.
 
Back
X