Canım geç döllenme olabilir bende silik gördüm. Testi tekrarlamakta ve bir doktora gitmende fayda var.Selamlar bugün gecıkmemın tam 24.günü 1 hafta oluyor kan vereli negatif çıktı 3 gündür de sildikçe ve çamaşıra gelen sürüntü seklınde kahverengi lekelenme mevcut bugün test yaptım geç döllenmedir diye 2. Çizgi coktı ama gecikmeye göre çok çok silik geldi bakar mısınızzz
Bide erken gebelik yap istersen canımSelamlar bugün gecıkmemın tam 24.günü 1 hafta oluyor kan vereli negatif çıktı 3 gündür de sildikçe ve çamaşıra gelen sürüntü seklınde kahverengi lekelenme mevcut bugün test yaptım geç döllenmedir diye 2. Çizgi coktı ama gecikmeye göre çok çok silik geldi bakar mısınızzz
Benimde bugün gecikmenin 10 . Günü dün kaset test yaptım aynı sizin ki gibi çıktı kafam karıştı gecikmenin 7 günü sağlık ocağında idrar testi negatif çıktı 15 gun snra tekrardan gelin dediler beklemedeyim bendeSelamlar bugün gecıkmemın tam 24.günü 1 hafta oluyor kan vereli negatif çıktı 3 gündür de sildikçe ve çamaşıra gelen sürüntü seklınde kahverengi lekelenme mevcut bugün test yaptım geç döllenmedir diye 2. Çizgi coktı ama gecikmeye göre çok çok silik geldi bakar mısınızzz
Merhaba kan testi yapmadılar mıBenimde bugün gecikmenin 10 . Günü dün kaset test yaptım aynı sizin ki gibi çıktı kafam karıştı gecikmenin 7 günü sağlık ocağında idrar testi negatif çıktı 15 gun snra tekrardan gelin dediler beklemedeyim bende
Hayır yapmadılar geç döllenme olabilir dediler beklememi söylediler pazartesi gitmeyi düşünüyorum kan vermek için teste hayali çizgiyi görünce baya bi heyecan yaptım çünkü 9 senedir olması için çok bekledimMerhaba kan testi yapmadılar mı
İnşallah olumlu sonuç alırsınız şu mübarek gün Allahım yüzümüze baksınHayır yapmadılar geç döllenme olabilir dediler beklememi söylediler pazartesi gitmeyi düşünüyorum kan vermek için teste hayali çizgiyi görünce baya bi heyecan yaptım çünkü 9 senedir olması için çok bekledim
Amin canım benim inşallah kim istiyorsa Rabbım nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasınİnşallah olumlu sonuç alırsınız şu mübarek gün Allahım yüzümüze baksın
Benım ılk gebeliğimde tam 1 ay geçmişti geç döllenme dediler acaba bunda öyle bırsey miBenimde bugün gecikmenin 10 . Günü dün kaset test yaptım aynı sizin ki gibi çıktı kafam karıştı gecikmenin 7 günü sağlık ocağında idrar testi negatif çıktı 15 gun snra tekrardan gelin dediler beklemedeyim bende
Olabilir olma ihtimali yüksek bence sizi de testinde silik çizgi belirgin duruyor inşallah hamilesinizdir kan vermeyi düşünüyor musunuz aslında verseniz kesin olarak belli olurBenım ılk gebeliğimde tam 1 ay geçmişti geç döllenme dediler acaba bunda öyle bırsey mi
1 hafta önce negatif çıktı o yüzden korkuyorum açıkçası daha neyi beklicem onu da bilmiyorum ama çok strest yapmamaya da çalışıyorum hayırlısıyla olsun ama hiç bu kadar gecikmezdiii bu normal bir gecikme değil sadece yerleşme kanaması nasıl birşey onu anlamaya çalışıyorum suan afedersin kahverengi lekelenme sürüntü geliyor 3 gündür hayta regl oldum sandım ama yok 3 gündür kırmızıya da çevirmedi daha önce yerleşme diye birşey yaşamadım hiçOlabilir olma ihtimali yüksek bence sizi de testinde silik çizgi belirgin duruyor inşallah hamilesinizdir kan vermeyi düşünüyor musunuz aslında verseniz kesin olarak belli olur
Doğru dıyorsun ısın alamıyorum işte alabılsemCanım geç döllenme olabilir bende silik gördüm. Testi tekrarlamakta ve bir doktora gitmende fayda var.
Rabbim gönlüne göre versin
İnşallah gönlümüze göre versin rabbimBenimde bugün gecikmenin 10 . Günü dün kaset test yaptım aynı sizin ki gibi çıktı kafam karıştı gecikmenin 7 günü sağlık ocağında idrar testi negatif çıktı 15 gun snra tekrardan gelin dediler beklemedeyim bende
Anlattiklariniz yerleşme kanaması gibi geç döllenme de maalesef pozitif kolay görünmüyor ve yerleşme kanaması ya pembe yada kahve rengi gelir çamur gibi bence bir kere daha kan tahlili yaptırın en azından gebelik değilse bu kadar gecikmenin sebebini öğrenir ona göre ilaç kullanırsınız1 hafta önce negatif çıktı o yüzden korkuyorum açıkçası daha neyi beklicem onu da bilmiyorum ama çok strest yapmamaya da çalışıyorum hayırlısıyla olsun ama hiç bu kadar gecikmezdiii bu normal bir gecikme değil sadece yerleşme kanaması nasıl birşey onu anlamaya çalışıyorum suan afedersin kahverengi lekelenme sürüntü geliyor 3 gündür hayta regl oldum sandım ama yok 3 gündür kırmızıya da çevirmedi daha önce yerleşme diye birşey yaşamadım hiç
Heh agzınıseveyim çamur gibi aynı aynı ama tiksindiren birşey değil yani bütün gün ped takıyorum mesela 1 pedi doldurmazAnlattiklariniz yerleşme kanaması gibi geç döllenme de maalesef pozitif kolay görünmüyor ve yerleşme kanaması ya pembe yada kahve rengi gelir çamur gibi bence bir kere daha kan tahlili yaptırın en azından gebelik değilse bu kadar gecikmenin sebebini öğrenir ona göre ilaç kullanırsınız
Bence pozitif hamilesiniz gidip kan verin büyük ihtimalle yerleşme kanaması yaşıyorsunuzBana da yardım eder misiniz, gecikmemin ilk günü test yaptım böyle çıktı, bugün 2. Günü bel ağrım ve pembe kanamam var neden olur çok korkuyorum
Heh agzınıseveyim çamur gibi aynı aynı ama tiksindiren birşey değil yani bütün gün ped takıyorum mesela 1 pedi doldurmazAnlattiklariniz yerleşme kanaması gibi geç döllenme de maalesef pozitif kolay görünmüyor ve yerleşme kanaması ya pembe yada kahve rengi gelir çamur gibi bence bir kere daha kan tahlili yaptırın en azından gebelik değilse bu kadar gecikmenin sebebini öğrenir ona göre ilaç kullanırsınız
bence bayağ bayağ belli hamılesınBana da yardım eder misiniz, gecikmemin ilk günü test yaptım böyle çıktı, bugün 2. Günü bel ağrım ve pembe kanamam var neden olur çok korkuyorum
Bu hangı marka testBana da yardım eder misiniz, gecikmemin ilk günü test yaptım böyle çıktı, bugün 2. Günü bel ağrım ve pembe kanamam var neden olur çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?