T tugcekkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2024 19 3 27 Pazar 00:50 Konu Sahibi tugcekkk #1 2 gün önce beta ölçümünde 7,98 çıkan değerim bu akşam 7,58 e düşmüş adetime 3 gün kaldı neden düşmüş olabilir yardımcı olabilir misiniz
2 gün önce beta ölçümünde 7,98 çıkan değerim bu akşam 7,58 e düşmüş adetime 3 gün kaldı neden düşmüş olabilir yardımcı olabilir misiniz
G guzelseylerolsun Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2024 464 210 19 Pazar 00:51 Konu Sahibi tugcekkk #2 tugcekkk .!.: 2 gün önce beta ölçümünde 7,98 çıkan değerim bu akşam 7,58 e düşmüş adetime 3 gün kaldı neden düşmüş olabilir yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla... kimyasal gebelik olabilir canım
tugcekkk .!.: 2 gün önce beta ölçümünde 7,98 çıkan değerim bu akşam 7,58 e düşmüş adetime 3 gün kaldı neden düşmüş olabilir yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla... kimyasal gebelik olabilir canım
T tugcekkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2024 19 3 27 Pazar 00:52 Konu Sahibi tugcekkk #3 guzelseylerolsun .!.: kimyasal gebelik olabilir canım Genişletmek için tıkla... Doktor çok bariz düşüş yok laboratuvar ölçüm farkı bile olabilir ama artış olmamış kadın doğuma gözük dedi artış olmaz mı
guzelseylerolsun .!.: kimyasal gebelik olabilir canım Genişletmek için tıkla... Doktor çok bariz düşüş yok laboratuvar ölçüm farkı bile olabilir ama artış olmamış kadın doğuma gözük dedi artış olmaz mı
G guzelseylerolsun Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2024 464 210 19 Pazar 00:54 Konu Sahibi tugcekkk #4 tugcekkk .!.: Doktor çok bariz düşüş yok laboratuvar ölçüm farkı bile olabilir ama artış olmamış kadın doğuma gözük dedi artış olmaz mı Genişletmek için tıkla... inşallah hayırlısı olur ama artış olması gerekirdi %66
tugcekkk .!.: Doktor çok bariz düşüş yok laboratuvar ölçüm farkı bile olabilir ama artış olmamış kadın doğuma gözük dedi artış olmaz mı Genişletmek için tıkla... inşallah hayırlısı olur ama artış olması gerekirdi %66
T tugcekkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2024 19 3 27 Pazar 00:57 Konu Sahibi tugcekkk #5 guzelseylerolsun .!.: inşallah hayırlısı olur ama artış olması gerekirdi %66 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
guzelseylerolsun .!.: inşallah hayırlısı olur ama artış olması gerekirdi %66 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
D Dilan dikyol Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2024 71 18 26 Pazar 01:24 Konu Sahibi tugcekkk #6 guzelseylerolsun .!.: inşallah hayırlısı olur ama artış olması gerekirdi %66 Genişletmek için tıkla... Ben bugün hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık değer böyle olması lazimmis Eklentiler IMG_20241102_222126.jpg 74,7 KB · Görüntüleme: 22
guzelseylerolsun .!.: inşallah hayırlısı olur ama artış olması gerekirdi %66 Genişletmek için tıkla... Ben bugün hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık değer böyle olması lazimmis
T tugcekkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2024 19 3 27 Pazar 01:31 Konu Sahibi tugcekkk #7 Dilan dikyol .!.: Ben bugün hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık değer böyle olması lazimmis Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun ilk düşükle sonlanan gebeliğimi 5 haftalık öğrenmiştim ama değerim 10 binlerdeydi keseyi falan görmüştük
Dilan dikyol .!.: Ben bugün hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık değer böyle olması lazimmis Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun ilk düşükle sonlanan gebeliğimi 5 haftalık öğrenmiştim ama değerim 10 binlerdeydi keseyi falan görmüştük
G guzelseylerolsun Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2024 464 210 19 Pazar 10:55 Konu Sahibi tugcekkk #8 Dilan dikyol .!.: Ben bugün hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık değer böyle olması lazimmis Genişletmek için tıkla... gayet güzel değeriniz 2 günde bir artışa bakın
Dilan dikyol .!.: Ben bugün hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık değer böyle olması lazimmis Genişletmek için tıkla... gayet güzel değeriniz 2 günde bir artışa bakın