Gebeliğe Hazırlık Kizlar acil bakar misiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Limonlu Su

"Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı."
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
9.887
21.478
278
Kizlar benim bat 16.08 daha önce konularda yazmıştım bu ay rahim filmi çekildim ve 3 gün önce kan verdiğimde beta 2.61 'di bugünde ilk defa denediğim erken gebelik testi var ikinci çizgiyi testi kutusundan çıkartınca göre biliyorum sizde de oldu mu böyle bi durum

Eklentiler

• 20200813_093054.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 64
Tatlım ben göremedim ilinci çizgiyi
Daha yakından net çekebilir misin

Tatlım ben göremedim ilinci çizgiyi
Daha yakından net çekebilir misin
Net olan çizginin yanında gözükmüyor ben beyaz ambalajini açtım öyle gözüktü belki orda gözükmesi hatalı veya normal testlerdede gözüküyordur bilmiyorum da ilk defa kullandım bu testi

Eklentiler

• Polish_20200813_094231611.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 56
Net olan çizginin yanında gözükmüyor ben beyaz ambalajini açtım öyle gözüktü belki orda gözükmesi hatalı veya normal testlerdede gözüküyordur bilmiyorum da ilk defa kullandım bu testi

Eklentiler

• Screenshot_20200813-094830_Pixaloop.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 53
Anladım kuzum
Ama ben öizgiyi göremedim.
İstersen adet gününi bekleyelim.
Yumurtlamanın kaçıncı günündesin ?

Yumurtayı görmedim günleri değerlendirdim sadece 16si adet olmam gerekiyor çizgi dediğimde kenarda sağ tarafta soldaki çizgiden çok uzak belki de ben görmek istediğim için gördüm. Bilmiyorum yine de çok teşekkür ederm

canım o içte ki çizgi gebelik çizgisi daha orta da oluyor allah gönlümüze göre versin

canım o içte ki çizgi gebelik çizgisi daha orta da oluyor allah gönlümüze göre versin
Şimdi anladım tamam yani normal testlerdede görebileceğimiz çizgi o çizgi bazen testlerde kayma oluyor ya ondan kafama takıldı

Insallah seni bosyere umutlandirmam ama ben sanki ikinci cizgiyi hayal meyal de olsa gördüm gibi. BAT a daha 3 gün varmis insallah koyulasir testlerin, BAT gününde testi tekrarla derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…