• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar acil bakar misiniz

Cnm yalan soylucek halim yok ebeler bunu soyluyo senede en faZla 3 kere
Doktor ebe oldu. 🙄 Evde de son 1 tane kaldığına göre epeyce deneyimlemişsiniz bu durumu. Neyse, sizin bedeniniz beni ilgilendirmiyor ama yanlış olduğunu söylemeden geçemem.
Adetleriniz 28 günde birse bahsettiğiniz tarihte büyük ihtimal yumurtlamadınız gebe kalma ihtimaliniz de düşüktü. Kanamanın nedenini daha önce dediğim gibi kimse bilemez buradan.

Doktor ebe oldu. 🙄 Evde de son 1 tane kaldığına göre epeyce deneyimlemişsiniz bu durumu. Neyse, sizin bedeniniz beni ilgilendirmiyor ama yanlış olduğunu söylemeden geçemem.
Adetleriniz 28 günde birse bahsettiğiniz tarihte büyük ihtimal yumurtlamadınız gebe kalma ihtimaliniz de düşüktü. Kanamanın nedenini daha önce dediğim gibi kimse bilemez buradan.
Ya sn ne ima ediyosun yani buraya gelp igneli igneli yorum yapiyosn saglik ocagibdaji ebe den bahsediyorum yaptigimin yanlis oldugunun farkindayim neyin kafasindayim zaten bir tane icmeninetkisinin olmuyacagini bilseydim icmezdim

Normade ayin 26 ile olmasi lazimdi bu kanama olmasaydi
Hmmm.. daha çok var yumurtlama olmamıştır ama adet bitimi olduğu için resk de var.. Biraz bekleyin bakalım 1 hafta 10 gün daha test yapın.. ilacın etkisiyle kanama olmuş da olabilir

Hmmm.. daha çok var yumurtlama olmamıştır ama adet bitimi olduğu için resk de var.. Biraz bekleyin bakalım 1 hafta 10 gün daha test yapın.. ilacın etkisiyle kanama olmuş da olabilir
Tesekkurlr yardimci oldugunuz icin zaten yumurtlama gunum dusuktu zaten temizlendim yine de hayirlisi

Kizlar 3 gun surdu kanamam ilk gun lekeydi 2. Gun yogun kanama 3 gunde normaldi normalde adetim 7 gun test yapmali miyimm yapsam cikar mi? Eger hamile kalmissam

Back