Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada oda esimle cinsel iliskid bosalma oldugunda kullaniyordum ama her zmn deilİlacı düzenli kullanmıyor muydunuz?
Arada kullaniyordumİlacı sadece o zaman mı kullahdınız yoksa düzenli bir şekilde kullanıyor muydunuz ?
Koruyuculuğu olmaz ki bu şekilde. Düzenli kullanım gerekli.Arada oda esimle cinsel iliskid bosalma oldugunda kullaniyordum ama her zmn deil
Ewet bnde tek kullanimlik olmadiginu biliyorum zor da kaldim bir tane kalmisti attim normalde esim korunurmicrogynon tek kullanımlık bir hap değildir. bir alışta etki etmez.öyle bir koruma istiyorsanız ertesi gün hapı kullanmanız gerekir.eğer düzenli kullanıyorduysanız zaten korkacak bir durum yok.
Arada oda esimle cinsel iliskid bosalma oldugunda kullaniyordum ama her zmn deil
Doğum.kontrol hapları bu şekilde korumaz. Düzenli almanız lazım. Doktor da mı yonlendirmiyor sizi. Aşırı cahillik.Arada kullaniyordum
Okumadim ama internette baktigim kadar ile ara kanama oluyomus ne kadar dogru bilmiyormProspektüsü okudunuz mu?Bazi doğum kontrol ilaçları ara kanama yapabilir .
Duzeli deil zaten doktor esinle birlkte oldugunda kacak olursa 12 saatte bir 4 tane kullanimi onerdi onun disinda bn de oyl yapcaktim ama evde bir tan kalmisti bnde ictim ama bu durumub onunla bir alakasi var mi bilemedimDoğum.kontrol hapları bu şekilde korumaz. Düzenli almanız lazım. Doktor da mı yonlendirmiyor sizi. Aşırı cahillik.
O şekilde koruyuculuğu olmaz üzgünüm.. düzenli olarak aynı saatlerde içmeniz lazım.. İlişkiden sonra içmek koruyuculuk oluşturmaz.. ilişkiden sonra 1 tane ilaç var ella o kullanılıyor oda senede en fazla 2 kere..Arada kullaniyordum
Aksine doktorlar bunu önermez, bu ilaçlar pıhtılaşmaya sebep olabilir. Ya da 4 tane birden kullandığınızda beyninize pıhtı atsa? Hiçbir doktor bunun vebalini almaz.q
Duzeli deil zaten doktor esinle birlkte oldugunda kacak olursa 12 saatte bir 4 tane kullanimi onerdi onun disinda bn de oyl yapcaktim ama evde bir tan kalmisti bnde ictim ama bu durumub onunla bir alakasi var mi bilemedim
Saglik ocagi ile gorustum aynen oyle dedi peki bu kanamaya anlam veremedimO şekilde koruyuculuğu olmaz üzgünüm.. düzenli olarak aynı saatlerde içmeniz lazım.. İlişkiden sonra içmek koruyuculuk oluşturmaz.. ilişkiden sonra 1 tane ilaç var ella o kullanılıyor oda senede en fazla 2 kere..
Cnm yalan soylucek halim yok ebeler bunu soyluyo senede en faZla 3 kereAksine doktorlar bunu önermez, bu ilaçlar pıhtılaşmaya sebep olabilir. Ya da 4 tane birden kullandığınızda beyninize pıhtı atsa? Hiçbir doktor bunun vebalini almaz.
28 gunde birO hapın o şekilde koruyuculugu yok, siz de biliyormuşsunuz. Boşuna vücudunuza ilaç almak bu sadece. Kanamanin sebebini kimse bilemez şuan burada, belki yan etki belki de yerleşme kanaması. Adet döngünüz kaç gün sürüyor bu da önemli.
Zaten ilac ekskti bir tane aldim normalde 4 tane bir krede 4 tane 12 saat sonra aliniyoHiç bir doktor doğum kontrol hapını böyle önermez.Kaçak olduğunda sizin tabirleKafanıza göre ilaç almayın yahu.Biraz bilgilenin bu konuda bence