• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakar mısınız

Fruma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
281
108
103
Kızlar adetime 3 gün var gebelik testi yaptım 2. Çizgi böyle çıktıı. Gögüs uçlarım çok acıyo üstelik sağ ve sol yumurtaliklarimda karıncalanma hissediyorum bi sağa bi sola vuruyo 2 yıldır bu anı bekliyorum sizce var mıdır guzel yorumlariniz için simdiden tesekkur ediyorum

d7QzLp.jpg

Var bence bugün yaptıysanız yarın sabah bi daha yapın bakalım daha belirgin mı sonra doktoraaaa

Hamilesin olmasa çıkmazdı adetime 2 gun kala benimki bundan cok cok silikti adetten bir gun once kan verdim cok sukur su an 10.haftadayiz .Yarin kan ver canim

Hamilesin olmasa çıkmazdı adetime 2 gun kala benimki bundan cok cok silikti adetten bir gun once kan verdim cok sukur su an 10.haftadayiz .Yarin kan ver canim
Yarin cumartesi insallah pazartesi kan vericem ve insallah hamileyimdir

Yarin cumartesi insallah pazartesi kan vericem ve insallah hamileyimdir
Acilde verebilirsin 45 dknda cikmisti benim sonucum en azindan acaba mi diyip strese girmezsin hatta 2018 e hamile olduğunu bilerek girmek guzel bir ani olur .Ben 2.evlilik yıldönümünde ogrendim hamile olduğumu esime sürpriz yaptim

Acilde verebilirsin 45 dknda cikmisti benim sonucum en azindan acaba mi diyip strese girmezsin hatta 2018 e hamile olduğunu bilerek girmek guzel bir ani olur .Ben 2.evlilik yıldönümünde ogrendim hamile olduğumu esime sürpriz yaptim
Acil bakar mi ki canim sen ne soykeyip yaptirmistin acaba

Bende acilde baktırdım özelde 25 tl bakıyorlar yüzde bir milyon hamilesin hemen kan ver gitiğinde acile betahcg istitorum demen yeterşi.canım Allahım kucağına aldığın günleri.göstersin sanada bizlerede inşallah

Back