Kızlar acil bakar misiniz

Miricandan

Macera dolu amerika
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
381
213
23
38
Anneler gününde kayinvalideme inox buzdolabı ve ocaklı fırın aldım malesef ocakta pas lisesine benzer lekeler oluştu özel spreyini hep kullandı kayinvalidem arçelik aradık gelip baktılar başka bu sprey verdiler yine aynı değişim istedik kabul etmediler sinir oldum. Başına böyle bişey gelen var mi?

davlumbazimda da var ne yazikki cikmiyor. ben camasir sulu cif li sünger ile temizleyip bir sure bekletmistim
ondan beridir duzelmedi..

Fotoğraf yuklemeye çalışıyorum olmuyor bu pas lekellerinden nasıl kurtuluruz

Tüketici haklarına şikayet edin mecbur değişim veya para iyadesi yapmak zorundalar.E devletten şikayet edebiliyorsunuz fotoğrafını çekin faturası ile birlikte şikayet edebilirsiniz.

Çok sinir bozucu değil mi biz sadece özel spreyi kullandık sucumuzda yok
evet kotu goruntu, rahatsiz ediyor. değişim yapmalari gerekiyormuş o zaman kotu olmus. şikayet edin. gene çözüm olmazsa aklinizda bulunsun bir arkadaşım bu tarz ankastre davlumbaz vs icin sprey boya oldugunu soyledi. onu arastiracagim, daha firsat olmadi.. sizde bir bakin.

Iade alirlar uzerine dusun.Ozel spreylerede gerek yok normal asindirmayan mutfak deterjanlarini kullanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…