Kızlar acil bakar mısınız lütfen hamile miyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ummug
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bunlar dün yaptıklarım sabah çizgiyi görünce çok idrar bekletmeden diğerlerini de yaptım bu sabah yine yaptım ve çok şükür test bitti daha yapmayacak olmam sevindiriyor biraz

Eklentiler

• IMG_20210103_113432.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 28
Bunlar dün yaptıklarım sabah çizgiyi görünce çok idrar bekletmeden diğerlerini de yaptım bu sabah yine yaptım ve çok şükür test bitti daha yapmayacak olmam sevindiriyor biraz
Ama bariz çıkmış hepsinde umarım bu sefer yanıltmaz ve yani dediğin gibi hepsimi yaniltacak

Bide farkındaysan git gide koyulasmis

Bide farkındaysan git gide koyulasmis
Evet bir de beş gün var yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti silik çıkması normaldir diye düşünüyorum tabi varsaa...( Kendini kaptırma)

Evet bir de beş gün var yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti silik çıkması normaldir diye düşünüyorum tabi varsaa...( Kendini kaptırma)
Evet ama 8 ocağa da bisey kalmamış içini ferah tut inşallah vardır hepsinde çıktığına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…