• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakar mısınız lütfen hamile miyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ummug
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin inşallah Allah'ım kimsenin sonuçlarını boşa çıkarmasın ben de işte test yaptım çıktı İnşallah çarşamba günü gidip keseye bakacağız inşallah

bende 6 aydır tedavi görüyorum İlkinde Klomen kullandım işe yaramadı sonra folik asit kullandım Ondan sonra femarayı geçtim işte çok pahalıydı İnşallah hamile olurum dedim çatlatma iğnesi olmayı bekliyordum dum hamile olduğumu öğrendim Rabbim herkese yaşatsın 6 aydır tedavi görüyorum Allah herkese versin🤲🤲🤗
Sizi de tebrik ederim 🥰 sağlıkla ilerlesin inşallah

Çok saolun Rabbım herkese nasıp etsin annelik duygusunu sizde isteyenlerde 🤲🤲🤗
Amin 🤲testlerimi attım buraya az önce ama işte insan emin olamıyor sonra üzülmekten korkuyorum

Herkese selam sizce bende de var mı bir şeyler üstteki ovu testi alttaki gebelik klomen kullandım bu ay doktorun kan testi yaptır dediği tarih 8 Ocak
kan testi yaptıran size emin olmak için inşallah olumlu sonuç alırsınız inşallah 🤲🤲

Doktorun dediği tarihi bekliyim diyorum inşallah inşallah 🤲

Sabırsızlanıyor insan dikkat edın kendınıze sonuç alırsanız burada paylaşın bende 4 gün sonra hastane randevum var inşallah kesemiz görünür 🤲🤲🤗

Sizide tebrik ederim kaç gününüz var ve kaç dakikada çıktı
Bir dk içinde çıktı ama çok umut bağlamak istemiyorum daha önce kopkoyu iken kanda negatif gördüm hatalı testmiş yine öyle bir şey vardır diye endişe ediyorum. Adetlerim düzensiz doktor yumurta çatlama tarihlerini hesap ederek 8 ocakta kan ver varsa çıkar dedi.

Bir dk içinde çıktı ama çok umut bağlamak istemiyorum daha önce kopkoyu iken kanda negatif gördüm hatalı testmiş yine öyle bir şey vardır diye endişe ediyorum. Adetlerim düzensiz doktor yumurta çatlama tarihlerini hesap ederek 8 ocakta kan ver varsa çıkar dedi.
Evet bazı testler yanıltıyor ama eminim bunda vardır ve sadece kanda değil keseyi ve bebeğide sağlıkla görürüz ama tedavinde varsa için rahat olsun inşallah vardır 🥰

Evet bazı testler yanıltıyor ama eminim bunda vardır ve sadece kanda değil keseyi ve bebeğide sağlıkla görürüz ama tedavinde varsa için rahat olsun inşallah vardır 🥰
Bir de emin olmak için bir kaç tane yaptım hepsi silik çıktı yine hatalı test denk geldiyse hepsi de artık şaşarım yani 😂 inşallah umarım öyle olur 🤲

hayırlı olsun başka ne belirtiniz vardı benimde adetime 10 gun var ama goguslerim çok aciyor
Test yapmadan 10 gün boyunca altıma edecek sekile sık idrara çıkma kusura bakmayın 🤗😁 gögüslerim büyük kasıklarm agırıyor sabah erken uyanıp gece fazla uykumun gelmemesi aşırı derecede canımın tost çekmesi 😁😁🤲

Back
X