- 12 Aralık 2023
- 49
- 141
- 29
-
- Konu Sahibi eminebetul
Evettt tekrarladımİlk 5 dk içinde çıkmışsa doğrudur, imkanınız varsa yarın ilk idrarla testi tekrarlayin
Hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvettt tekrarladım
Hayırlı olsun sağlıkla kolaylıkla kucaklayın inşallah kan verin ve artışını takip edinKızlar merhabalar aranıza yeni katıldım ve aşırı heyecanlıyımBugün akşam üzeri test yaptım, ilk dakikalarda ikinci çizgiyi görmedim anında çıkmamıştı. Birkaç dakika sonra baktığımda inanamadımmmm ellerim titredi heyecandan hamile miyim inanamıyorum Eşimde varikosel vardı hemde nasıl olur bu Rabbimin hediyesiiiii
Merhaba ilişkiden kaç gün sonra test doğru sonucu verirEvettt tekrarladım
Maşallah hayırlı uğurlu olsun reglinize varmiydiKızlar merhabalar aranıza yeni katıldım ve aşırı heyecanlıyımBugün akşam üzeri test yaptım, ilk dakikalarda ikinci çizgiyi görmedim anında çıkmamıştı. Birkaç dakika sonra baktığımda inanamadımmmm ellerim titredi heyecandan hamile miyim inanamıyorum Eşimde varikosel vardı hemde nasıl olur bu Rabbimin hediyesiiiii
Kızlar merhabalar aranıza yeni katıldım ve aşırı heyecanlıyımBugün akşam üzeri test yaptım, ilk dakikalarda ikinci çizgiyi görmedim anında çıkmamıştı. Birkaç dakika sonra baktığımda inanamadımmmm ellerim titredi heyecandan hamile miyim inanamıyorum Eşimde varikosel vardı hemde nasıl olur bu Rabbimin
Merhaba ilişkiden kaç gün sonra test doğru sonucu verir
Hayırlı olsun sağlıkla kolaylıkla kucaklayın inşallah kan verin ve artışını takip edin
Maşallah sağlıcakla gelsin gözünüz aydınBeta 757 çıktiiiiii çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun sağlıkla kolaylıkla kucaklayın inşallah kan verin ve artışını takip edin
Yani yumurtlamadan 17 gün sonra mı oluyor ?Çok teşekkür ederim, 3 gün gecikmişti canim