Kızlar acil bakar mısınız calpol ateş düşürücü

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kızlar bugün kızım 4 ay aşılarını oldu biraz gittikçe ateşi çıkıyor bende ateş düşürücüsünü almayı unuttum annemlerde kalıyorum bugün annemlerde de calpol 6 plus var turuncu ondan bir çay kaşığı versem bir şey olur mu ki? Bende ki calpol mor kutu olanından var normalde 1 çay kaşığı veriyordum bebekler ve çocuklar için yazıyordu bunda yazmıyor ateşide çıkıyor bilemedim

Kızlar bugün kızım 4 ay aşılarını oldu biraz gittikçe ateşi çıkıyor bende ateş düşürücüsünü almayı unuttum annemlerde kalıyorum bugün annemlerde de calpol 6 plus var turuncu ondan bir çay kaşığı versem bir şey olur mu ki? Bende ki calpol mor kutu olanından var normalde 1 çay kaşığı veriyordum bebekler ve çocuklar için yazıyordu bunda yazmıyor ateşide çıkıyor bilemedim
Nöbetçi eczaneden gidip alın ayrıca bu gün çocuk doktorundaydık (kuzum hasta akşamları ateşi çıkıyor) doktor calpolunuzu açalı 1 aydan fazla olduysa yeniden alın, çok önermiyoruz dedi. Annenizdeki hem bebeğinize uygun değil hem de Allah bilir ne zaman açıldı.

Mor olanindan alın,diğerinden vermeyin

Vermeyin çünkü o 6 yaş ve üstü yanlış hatırlamıyorsam,ağır gelebilir,ılık duş aldırın sık sık emzirin

Canım verme. O bir üst seviyesi. Onun yerine eczaneden al 1 çay kaşığı ver yine.

Nöbetçi eczaneden gidip alın ayrıca bu gün çocuk doktorundaydık (kuzum hasta akşamları ateşi çıkıyor) doktor calpolunuzu açalı 1 aydan fazla olduysa yeniden alın, çok önermiyoruz dedi. Annenizdeki hem bebeğinize uygun değil hem de Allah bilir ne zaman açıldı.

Mor olanindan alın,diğerinden vermeyin

Vermeyin çünkü o 6 yaş ve üstü yanlış hatırlamıyorsam,ağır gelebilir,ılık duş aldırın sık sık emzirin

Öyle yapıcam artık kuzenimle konuştum onun bilgisi var çok çok az ver dedi bende geçici olarak öyle yaptım çeyrekten bir tık fazla yarımdan bir tık az çay kaşığıyla verdim😞 umarım aksi bir şey olmaz iyi gelir ateşini ölçtüm 38,4 çıktı sürekli emzirmeye bakıyorum hem mememde rahatlar diye bide ılık duş aldırdım şimdi uyuyor eşim babam vs de buralarda değil eşim şehir dışında çalışmak için babamlarda bugün köye gittiler ablamla benim evde dolayısıyla arabada gitti... ateşi 39ları bulursa doktora götürmem gerekir mi ki? İlk kez aşıdan sonra ateşi çıktı böyle😭 gerçi ikinci ay aşılarında direk vermiştim calpol belli aralıklarla iki üç gün vermiştim böyle olmamıştı aksine bu seferde ilacı yanıma almayacağım tuttu😞😞

Back