Yumurtlamam bu ayın 9'undaydi Bugün ayın 23'ü adet olmam gerek normalde dün test yaptım negatif hâlâ olma şansım var mı herkesin âdete yakın çıkıyor pozitif olsa dimi yani hâlâ olma şansım var mı onu merak ediyorum
Yumurtlamam bu ayın 9'undaydi Bugün ayın 23'ü adet olmam gerek normalde dün test yaptım negatif hâlâ olma şansım var mı herkesin âdete yakın çıkıyor pozitif olsa dimi yani hâlâ olma şansım var mı onu merak ediyorum
Normalde benim adetim düzensizdi ama düzene girdi çok şükür geçen 2 adet temizliğim 28 gün du hep ovulasyon takibi yaparak 14 .gün olduğunu belirledim . Belkide geç yukurtluyorumdur bilemem kafam karışık adetten herkesin bikac gun önce belli oluyor benim olmayınca heralde regl olurum die düşünüyorum
Teşekkür ederim peki erken gebelik testi doğru olur mu onu denesem varya hiç düşünmedim dedim dusunmicem ama regl gününe yaklaşınca insanin aklı hep onda oluyo