Kızlar aciiiiiiilll

mersinli

KIZIM NİSAM
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
732
2
kızlar sizlere ihtiyacım var bana yardımcı olun lütfen.özellikle benimle aynı şeyleri yaşayanlardan bana yardım etmelerini istiyorum.ben tüp bebekle hamile olduğumu daha dün öğrendim.transferimin 10.günü lekelenme başladı bende.lekelenme 4 gündür devam ediyor.kana dönüşmedi ama korkuyorum dönüşür diye.kızlar yardım edin sizce geçermi bu lekelenmeler?neden oluyor acaba?sevincimin bitmesinden korkuyorum.

yerlesme kanamasi canim ama 4 gün sürmesi normalmi bilemem doktorunu arayip sorsan

bende de olmustu 3 4 gun kahveli hafif pembeli.yerlesme kanamasi ama sen mutlaka dr a danis.bizim soylediklerimizle hareket etme canim.bebegin de sen de Allaha emanet olun!!

bende de olmustu 3 4 gun kahveli hafif pembeli.yerlesme kanamasi ama sen mutlaka dr a danis.bizim soylediklerimizle hareket etme canim.bebegin de sen de Allaha emanet olun!!

aynen benimkide öyle hafif pembeli kahve lekeler.çok yoğun değil ama beni tedirgin ediyor sonuçta.

canım o lekenlenmeler benim 10.haftama kadar devam etti.tabi arada olan kanamalarımdan bahsetmiyorum bile.allah çok sükür bebeğimin hareketlerini gördüm suan 11+5 günlüğüm

canım o lekenlenmeler benim 10.haftama kadar devam etti.tabi arada olan kanamalarımdan bahsetmiyorum bile.allah çok sükür bebeğimin hareketlerini gördüm suan 11+5 günlüğüm

peki lekelenmeler geçene kadar yatakta yatmammı gerekiyor.amaaan mutluluğum buruk kaldı ya.

canım benim yengemde hamile ama tüp bebek diil normal onunda hala kanmalrı devam ediyormuş doktor normaş diyor şuan 5.5 aylık hamile ama sen yat dinlen kendini yorma dikkat et kendinede bebişinede allaha emanet olsun küçük meleğin ve sen dualarım seninle öpüyorum allah yar ve yardımcın olsun:Saruboceq:

tüp bebek değil ama bendede oldu 7.haftada tam 5 gün kahverengi akıntı.progestan vermişti doktor.dinlen demişti ama dinlenemedim ben.ondan sonra hiç olmadı.şimdi 12 haftalık.

peki lekelenmeler geçene kadar yatakta yatmammı gerekiyor.amaaan mutluluğum buruk kaldı ya.

canim sen yinedr unu bilgilendir sikayetlerin konusunda kontrol tarihlerini bekleme.belki progestan adli rahim guclendirici ilac var onu verir.bi cok bayan onu kullaniyor tabi gerekliyse.ben de kullandim insallah bisey yoktur.

canim sen yinedr unu bilgilendir sikayetlerin konusunda kontrol tarihlerini bekleme.belki progestan adli rahim guclendirici ilac var onu verir.bi cok bayan onu kullaniyor tabi gerekliyse.ben de kullandim insallah bisey yoktur.

bugün dr u aradım eğer kanamaya dönüşürse gel tahlil yapacaz seyrine bakacaz dedi.lekeler olabilir dedi.zaten transferden bu yana progestan kullanıyorum ben.

benimde normal gbeliğimin 5. haftasındayım 2 gündür kahverengi akıntım geliyor ilk başta kan vardı sonra k.rengi lekeye döndü dr progestan verdi dinlen dedi bugün keseye baktı 11 mm. küçük haftaya gel büyümeye bakalım dedi bide karından kanı sulandırıcı iğne verdi benimde sevinçle burukluk arasındayım bakalım bekliyoruz..

canım bak seninki daha değerli o yüzden dr unuda görün bence gecikme bendede olmuştu kahverengimsi ama geçti sen bence druna gşit görün hem için rahatlar

tamamda lekeler olabilir diyor dra gidip muayene olmam bişey değiştirmiyor kanamaya dönüşürse gel dedi.2 defa aradım bişey olmaz dedi.herkes dr u ara diyor ama aradım zaten.ben dr u istemiyorum sizden haber bekliyorum.aynı şeyi yaşayanlardan haberdar olmak istiyorum.

benimde normal gbeliğimin 5. haftasındayım 2 gündür kahverengi akıntım geliyor ilk başta kan vardı sonra k.rengi lekeye döndü dr progestan verdi dinlen dedi bugün keseye baktı 11 mm. küçük haftaya gel büyümeye bakalım dedi bide karından kanı sulandırıcı iğne verdi benimde sevinçle burukluk arasındayım bakalım bekliyoruz..

iğne ne işe yarıyor?bide hamileliğin kaçıncı haftası vuruldun iğneyi?

trombofili tetkiklerin yapılmadan mı başlandı kan sulandırıcı iğnelerin?bilmiyorumkismile

tetkik falan yapılmadı bugün verdi daha iğneyi yarın alıcam kanı sulandırıcıymış normalde tekrarlayan düşüklerde yapılıyo ama sana yazdım dedi bilmiyorumki bende..

tetkik falan yapılmadı bugün verdi daha iğneyi yarın alıcam kanı sulandırıcıymış normalde tekrarlayan düşüklerde yapılıyo ama sana yazdım dedi bilmiyorumki bende..

benim tekrarlayan düşüklerim oldu 3 kez.tromboli panelim yapıldı ve pıhtılaşma sorunum var 1 genim yan mutasyon ve diğeride heterezigot. tetkik yapılmadan verilmesi dikkati çekti.inşallah bebişleriniz sağlıkla büyürler.vereliniortak

Canım ananas ye bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş, Rabbim sağlıkla kavuştursun.

X