Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar acele yardım altın parıltılı toffee aldım ama...!

neyapsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
596
238
123
saçlarımı 1.5 ay önce kuaforde siyahtan açık kahve gibi bi renge döndürdüm şimdi diplerden 1 cm kadar geldi ve saçlarımda boya aktığı için turunculuklar var altın parıltılı toffee aldım ama diplerim koyu olduğu için sizlere sormak istedim saçlarımı onunla boyasam dipler daha mı koyu olur yada önce diplerden mi başlamalıyım boyamaya???eyvahedigeldismile

dipler yeni saç olduğu için bir problem çıkacağını düşünmüyorum direk boyayı emerler hatta diplerden başla ama hızlı hızlı boya

dipler altlara göre baya koyu önce dipleri boyayıp biterbitmez diğre kısımlara geçmeyi düşünüyorum inşallah iki renk olmaz

olmaz sanırım dediğim gibi diplerden başla yinede sen aynı renk olurlar büyük ihtimal zaten aldığın renkde küllü falan değil tutar

tamam şu anki halinin fotosunu çekmeye çalışıyorum sonraki halini de koyarım rengi merak edenlere yardımcı olur:)

turunculuk sevmıyosan altın parıltılı olan saçına yıne tuurnculuk verecektır
boyadığın rengi beğenceksın bence ama turunculuk senı yıne rahatsız edecek içine istersen küllü bi renk daha karıştır yarım tüp felan olabılır en azından kırmış olurusun turunculuğunu...

aldığım yerde küllü renk katarsan mat durur dedi o yüzden kararsız kaldım turunculuk çok rahatsız etmez rengi beğenirsem benim şu an en korktuğum şey diplerinini daha açık yada daha koyu olması

şimdiki rengimi eklemeye çalıştım ama oldu mu bilmiyorum:)

Eklentiler

• $12092010007.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 1.782
  • $12092010008.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 4.545
o zaman gayet ıyı tutar... palette nın deluxe serısı tam tutyor... korkma açık olmaz

evet önce dipleri boyayıp sonra tamamını boyadım çok güzel bi renk oldu kutusundakinden biraz daha koyu.turunculuk hafif var gibi ama rahatsız edicek kadar değil

yorumlar için teşekkürler ben de aldım boyayacağım 20 gün sonra...
umarım bende de sonuç iyi çıkar

slm alttaki resimdeki toffee değil demi boyamadan önceki hali çünkü toffee daha kahve bi ton.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…