saçlarımı 1.5 ay önce kuaforde siyahtan açık kahve gibi bi renge döndürdüm şimdi diplerden 1 cm kadar geldi ve saçlarımda boya aktığı için turunculuklar var altın parıltılı toffee aldım ama diplerim koyu olduğu için sizlere sormak istedim saçlarımı onunla boyasam dipler daha mı koyu olur yada önce diplerden mi başlamalıyım boyamaya???eyvahedigeldismile
turunculuk sevmıyosan altın parıltılı olan saçına yıne tuurnculuk verecektır
boyadığın rengi beğenceksın bence ama turunculuk senı yıne rahatsız edecek içine istersen küllü bi renk daha karıştır yarım tüp felan olabılır en azından kırmış olurusun turunculuğunu...
aldığım yerde küllü renk katarsan mat durur dedi o yüzden kararsız kaldım turunculuk çok rahatsız etmez rengi beğenirsem benim şu an en korktuğum şey diplerinini daha açık yada daha koyu olması
evet önce dipleri boyayıp sonra tamamını boyadım çok güzel bi renk oldu kutusundakinden biraz daha koyu.turunculuk hafif var gibi ama rahatsız edicek kadar değil
bu foto altın toffee li renkmi şmdi ... eğer oyleyse şoktayım ben palette altın toffeye boyadım siyaha yakın koyu bi renk oldu bende hemde saçlarım açık kahve karamelmsi tondayken