kızlar acaba hamilemiyim?

mariaclara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
28
1
arkadaşlar selam. ben haziranın 3. de aşılama yaptırdım. Yani 11 gün oldu. hamile olup olmadığım artık belli olur mu? test yapsam diyorum ama ya değilse diyede çok korkuyorum. eczaneden test alsam yapsam orda belli olur mu? Çok korkuyorum ya değilsem. hamile olma hayaline kendimi o kadar hazırladım ki. NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM.....senağlama :1shok:

canım 2-3 gün daha sabret istersen. Yapacağın test henüz doğru sonuc vermeyebilir.İnşallah hamişsindir.

selam bence biraz daha beklemelisin çok erken .eczaneden alınan testler doğru çıkıyo ama sen bence bir hafta daha bekle çok zordur beklemek biliyorum ama:KK43: sonucu da kafandan silmeye bak düşünmemeye çalış herşeye hazırlıklı ol .RABBİM hayırlısını nasip etsin .inşallah hamilesindir

kanda belki ama idrarda çıkmayacağını düşünüyorum.Kazara yaparsan negatif çıkarsa mutsuz olma bunun için biraz beklemelisin.Allah gönlüne göre versin aminn

selam mariaclara 2gün daha bekle bence ve kan tahlili yaptır inşallah hamilesindirde kutlarız burda moralini yüksek tutmaya çalış canım

aşılaman 11 gün olmuş , aşılamada iki aşama var , yumurtaların çatladığı zaman yapılan aşılama ve sonrasındaki ilişki.
Bu şu anlama geliyor geç döllenme olasılığı yüksek .onun için en az 2-4 gün daha bekle, yada beklemek istemiyorsan kan testi yaptır.Ama adet günü beklemeni geçikme durumunda 2 gün sonra idrar testi öneririm.

Arkadaşlar dayanamayıp eczaneden test aldım. ikinci çizgi belli belirsiz çıktı. aklım iyice karıştı. birazda umutlandım hamileyim diye. salı günü kan tahlili yaptıracağım. bakalım hayırlısı . ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN....

hamilelik yeniyse bazen 2.çizgi belli belirsiz çıkabiliyor ama kan tahlilinde kesin çıkar canım
inşallah hamilesindir hayırlısı olsun ama bence kan tahlili yaptır kesin çıkar

Arkadaşlar dayanamayıp eczaneden test aldım. ikinci çizgi belli belirsiz çıktı. aklım iyice karıştı. birazda umutlandım hamileyim diye. salı günü kan tahlili yaptıracağım. bakalım hayırlısı . ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN....

bir tane daha al ve yarın sabah ilk idrarınla yap testi.Ara idrarala doğru sonuç bu zamanda elde etmek zor.eğer yine aynı durum olursa lütfen pazartesi kan tahlili yaptır.böylece tam net durum ortaya çıkar.Kafanın içinden tüm karmaşaları atarsın.
hayırlısı olması dileği ile

X