- 2 Mayıs 2023
- 306
- 61
-
- Konu Sahibi Kasimpaticicegi
Gebelik testi almalısın benceMerhaba yine ben kusura bakmayın arkadaslar hakkınızı helal edin benimde evet bilgim var ama her hal her hali tutmuyor birazda :)
Bu ay için şöyle özet geçeyim bugun adet günümdeyim ama adet olmadım dün aksam kahverengi bi akıntı geldi ama peçeteye geldi herhalde adet olcam diye peçete koydum ama gelen giden yok peçeteyle siliyorum iyice kaşır gibi içeri doğru yapıyorum ama birşey yok beyaza dönük pembe bişey idrardan sonra değiyo peçeteye ama akıntı bile değil velhasil gebelik testim elimde yok ovulasyon testim var onla bi test ettim adet günü koyu cıkması normal mi bir umut olabilir mi
Yerleşme kanaması olabilir sanırım bazı insanlar lh testinden öğrenebiliyor hamileliğini okumuştum sitede. Bence kan ver canım inşallah vardırMerhaba yine ben kusura bakmayın arkadaslar hakkınızı helal edin benimde evet bilgim var ama her hal her hali tutmuyor birazda :)
Bu ay için şöyle özet geçeyim bugun adet günümdeyim ama adet olmadım dün aksam kahverengi bi akıntı geldi ama peçeteye geldi herhalde adet olcam diye peçete koydum ama gelen giden yok peçeteyle siliyorum iyice kaşır gibi içeri doğru yapıyorum ama birşey yok beyaza dönük pembe bişey idrardan sonra değiyo peçeteye ama akıntı bile değil velhasil gebelik testim elimde yok ovulasyon testim var onla bi test ettim adet günü koyu cıkması normal mi bir umut olabilir mi
Kanama lekelenme yok öyle bi kere geldi akıntı gibi bi danla kahverengi bugun yumurtlamadan sonraki 14. Gün adet olmam gerekn ortalama gün bugun gibiYerleşme kanaması olabilir sanırım bazı insanlar lh testinden öğrenebiliyor hamileliğini okumuştum sitede. Bence kan ver canım inşallah vardırbelirtiler var mı hiç
Alacağım inşallah vardırGebelik testi almalısın bence
Ya geçen yıl kimyasal geçirdiğimde önden kanama geçirdim adet sandim basladım ovulasyon etmeye hep pozitif cıkınca aonra gebelik testi ettim pozitif cıkınca acaba dedimkan verin bencede. ovülasyon testinde de çıktığı oluyor ama belli olmaz. kan kesin sonuç
Belirtim de bu ay hiç yok sadece eğer belritiyse midem kazınıyor açıkıyorum bi damla bişi atınca agzima geçiyoYerleşme kanaması olabilir sanırım bazı insanlar lh testinden öğrenebiliyor hamileliğini okumuştum sitede. Bence kan ver canım inşallah vardırbelirtiler var mı hiç
Yarın kan veririm hiç olmazsa bi gün geçmiş olsun bat günüm ama bugun fırsat bulursam gebelik testi alacağımkan verin bencede. ovülasyon testinde de çıktığı oluyor ama belli olmaz. kan kesin sonuç
Kızlar idrar koyu değildi az önce gidip aldim yaptım böyle cıktı gebemiyim yaa
Hamile görünüyorsunuz. Hemen kan verin kesinleşsin.Kızlar idrar koyu değildi az önce gidip aldim yaptım böyle cıktı gebemiyim yaa
İlk yaptığın daha koyu gibi geldi bana canim şimdiki ona göre biraz silik. Bence kan verip için rahatlasınKızlar idrar koyu değildi az önce gidip aldim yaptım böyle cıktı gebemiyim yaa
hastane biraz uzak eczane yakınımda ama yarın gideceğim hayırlısıHamile görünüyorsunuz. Hemen kan verin kesinleşsin.
İlki lh testiydi kuzum ovulasyon bu gebelik testi idrar evet acıktı. Malum bu saatte yaptımİlk yaptığın daha koyu gibi geldi bana canim şimdiki ona göre biraz silik. Bence kan verip için rahatlasın
Sağlık ocağı da olur. Ama sabah erkenden alınıyor diye biliyorum. Hayırlısı olsun. Yarina kadar nasil bekleyeceksiniz şaşırdım. Ben olsam hemen kesinleştirip eşimle paylaşmak isterdim.hastane biraz uzak eczane yakınımda ama yarın gideceğim hayırlısı
He o zaman normal tabiİlki lh testiydi kuzum ovulasyon bu gebelik testi idrar evet acıktı. Malum bu saatte yaptım
Basımdan 2 düşük 2 kimyasal geçti canim eşime ben kalp atişi falan belli olmadan da diyemem çok üzülüyor üzmek istemiyorum yani benim elimde olan birşey değil tabi ama bakalım yarın vericem yarın özelde vereceğim hemen 40 dk ya cıkıyor bugun versem de ertesi gün cıkacak aynı şeySağlık ocağı da olur. Ama sabah erkenden alınıyor diye biliyorum. Hayırlısı olsun. Yarina kadar nasil bekleyeceksiniz şaşırdım. Ben olsam hemen kesinleştirip eşimle paylaşmak isterdim.
Tabi ki etiket nasıl oluyor bilmiyorum ama böyle yorumlaya basıp bildirim geliyorsa eğer böyle yazarımHe o zaman normal tabihayırlı olsun bence var. Kan verirsen lütfen bana da yazın
Bunu sağlıkla kucağınıza alın inşallahBasımdan 2 düşük 2 kimyasal geçti canim eşime ben kalp atişi falan belli olmadan da diyemem çok üzülüyor üzmek istemiyorum yani benim elimde olan birşey değil tabi ama bakalım yarın vericem yarın özelde vereceğim hemen 40 dk ya cıkıyor bugun versem de ertesi gün cıkacak aynı şey