Kızlar ablama Cocuk istiyorda doktor yumurtlamissin demiş

Belina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2024
1.309
237
38
Bayadir olmuyor çocuğu biraz çekingen doktor ada sormamis diyorki ilski iki önce yaşadık dünde doktor yumurtlamissin demiş bugün ilişkiye girse tutma sansi varmı yami yumurtlamissin oncedenmi yumurtlamis onu soylemis acaba yardımcı olursanız memnun olurum kızlar as ablam çok emek verdide tanı herkesin kendine göre vermiştir ama atılgan değil biraz bende burdan sorayım dedim

Girsin ilişkiye ne zararı var ki?
Giricekte diyor acaba gectimi yumurtlama zamanım çocuk olmazmi doktor yumurtlamissin demiş bende dedimki bı dene belki geçmemiştir yeni yumurtlamissindir doktorda ona göre yumurtlamissin.demistir belli olmaz dedim.

Giricekte diyor acaba gectimi yumurtlama zamanım çocuk olmazmi doktor yumurtlamissin demiş bende dedimki bı dene belki geçmemiştir yeni yumurtlamissindir doktorda ona göre yumurtlamissin.demistir belli olmaz dedim.
Yumurtlama zamanı ilişkiye girse de %100 hamile kalacak diye bi kaide yok. 2 günde 1 ilişkiye girsin ablanız şansı artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…