• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar 83 liraya neler neler aldım,sonunda :)

tunavy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
441
108
103
İzmir
Kızlar su ünlü vajinal jeli aylardır okuyorum.kötü olaydan beri almayı o kadar cok istedim ki ama 3 ay korunmam gerekiyordu.Şimdi 5 aydırda bebiş yok.2 günde bir test verirken her gün bebişim yaşasın diye dua edip ellerimde kayması üstüne de hala bebiş haberi alamamak cok zor bir sürectiR,Allahım isteyen herkese nasip etsin evlat hasretiyle terbiye edip,özlemiyle yakıp kavurmasın. AMİN

Neyse araştırdım araştırdım sonunda e***.com'dan amerika'dan getirttim.P****** vajinal jel 40 ml (8 enjektörü var)+50 ovulasyon testi+50 gebelik testi=83 tl.tam 1 hafta da geldi ve başka hiç bir ücret ödemedim.son kullanma tarihleride 11.14.

Site ile ve jelle ilgili tam isim yazmadım ama aslında cok soru var.inşallah o soruları yazanlar okur da yardımcı olur yazdıklarım.

Şimdi adetim bitsin inşallah bu ay başlayacam.7sinde adet oldum,on gün sonra ovulasyon testi yapmaya başlayacam.ve her aşamayı merak edenler için yazacam.Yalnız dualarınızı ihtiyacım var,destek mesajlarınızı bekliyorum en azından her okuyan amin yazsın..
Çok heyecanlı ve mutluyum inşallah bebişimde gelir.:nazar:

Kızlar su ünlü vajinal jeli aylardır okuyorum.kötü olaydan beri almayı o kadar cok istedim ki ama 3 ay korunmam gerekiyordu.Şimdi 5 aydırda bebiş yok.2 günde bir test verirken her gün bebişim yaşasın diye dua edip ellerimde kayması üstüne de hala bebiş haberi alamamak cok zor bir sürectiR,Allahım isteyen herkese nasip etsin evlat hasretiyle terbiye edip,özlemiyle yakıp kavurmasın. AMİN

Neyse araştırdım araştırdım sonunda e***.com'dan amerika'dan getirttim.P****** vajinal jel 40 ml (8 enjektörü var)+50 ovulasyon testi+50 gebelik testi=83 tl.tam 1 hafta da geldi ve başka hiç bir ücret ödemedim.son kullanma tarihleride 11.14.

Site ile ve jelle ilgili tam isim yazmadım ama aslında cok soru var.inşallah o soruları yazanlar okur da yardımcı olur yazdıklarım.

Şimdi adetim bitsin inşallah bu ay başlayacam.7sinde adet oldum,on gün sonra ovulasyon testi yapmaya başlayacam.ve her aşamayı merak edenler için yazacam.Yalnız dualarınızı ihtiyacım var,destek mesajlarınızı bekliyorum en azından her okuyan amin yazsın..
Çok heyecanlı ve mutluyum inşallah bebişimde gelir.:nazar:

yani hevesini kırmak gibiolmasın da arkadaşım sonuçta o kimyasal bir madde her ne kadar bitkisel de deseler yalan o tarz ilaçlar bitkilerin kimyaya dönüşmüş hali yani değişime uğruyor bitki bikilğini kaybediyor. bu şekilde bebek sabihi olmak ne kadar doğru bilemiyoru ya sana ve bebeğe bir zararı varsa bence öyle şeyleri kullanma Allahım en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah bence biraz bekle doğal yollarla olacağına inanıyorum ki daha önce bir hamilelik yaşamışsın ikincisi neden olmasın ki sen gönlünü ferah tut

yani hevesini kırmak gibiolmasın da arkadaşım sonuçta o kimyasal bir madde her ne kadar bitkisel de deseler yalan o tarz ilaçlar bitkilerin kimyaya dönüşmüş hali yani değişime uğruyor bitki bikilğini kaybediyor. bu şekilde bebek sabihi olmak ne kadar doğru bilemiyoru ya sana ve bebeğe bir zararı varsa bence öyle şeyleri kullanma Allahım en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah bence biraz bekle doğal yollarla olacağına inanıyorum ki daha önce bir hamilelik yaşamışsın ikincisi neden olmasın ki sen gönlünü ferah tut

kendine göre haklısın doktorun verdiği vermediği tüm ilaçların yan etkisi var.bebeklere yazılan ağrı kesici ateş düşürücü öksürük şuruplarının bile.ben bu yola baş koydum ne olursa olsun şansımı bu şekildede deniyeceğim.ve ben bu ilaca cok inanıyorum.
sırf bebek yapmak için cinsel ilişkiye girdiğimizde yaşadığımız kuruluk sonucunda sürtünmenin de vajinaya cok cok zararı var ama bebiş olsun diye calışma yapıyoruz konsantrasyon 0 iken :(.
ben ünlü video izleme sitesinden bu jel ile ilgili videolarıda izledim.hamiş kalamayanlar var ama hiç zararı olanı görmedim,duymadım.
bir şeye çare bulmak için allahın yarattığı nimetlerden faydalanmak gerek bence sadece istemekle hiçbir şey olmaz.ilim hakkı bilmektir.bunlarda allahın yarattığı nimetlerle bilimin sonucu ilimdir bir de bu şekilde düşün.inşallah bana faydası olur.

çok inanmışsın bu bile faydalı olabilir, inşallah vesilen olur da hayırlısıyla dileğine kavuşursun, hep beraber inşallah ...

Son düzenleme:
Zaten her seyin bası inanmak,inşallah nasip olur en kısazamanda bana ve her isteyene

Earlypregnancy den aldin dimi canim bende ordan cok alisveris yaparim preseed bende aldim inan iki kere kullandim usengecligimden ama kullanirken suphe etme hic bir sakincasi yok ixindeki bir madde spermleei besliyor ve kadinin vajinadaki astlerden koruyor gecen belgeselde izledim erkegin spermi daha vajinanin girer girmez asitten solayi yuzde sekseni oluyormus bu cok ciddi bir rakam bu jelle bu sayi cok daha dusuge indirgeniyor ayrica vajinal kuruluk icinde birebir bu ay bakalim bende tekrar kullanicam inasallah bol sans dilerim...

Allah gönlüne göre verir inşallah inanmak her işin başı beyin bile kendini ona göre hazırlayıp vücuda emirler yağdırıyor..

Amiinnnn,insaaallaahhhh rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin amin.

Earlypregnancy den aldin dimi canim bende ordan cok alisveris yaparim preseed bende aldim inan iki kere kullandim usengecligimden ama kullanirken suphe etme hic bir sakincasi yok ixindeki bir madde spermleei besliyor ve kadinin vajinadaki astlerden koruyor gecen belgeselde izledim erkegin spermi daha vajinanin girer girmez asitten solayi yuzde sekseni oluyormus bu cok ciddi bir rakam bu jelle bu sayi cok daha dusuge indirgeniyor ayrica vajinal kuruluk icinde birebir bu ay bakalim bende tekrar kullanicam inasallah bol sans dilerim...

yok canım ben ebay.com'dan aldım preseed .sen yumurtlama gününü takip ettin mi ovulasyon testi ile?2 kere kullandın ve tutmadı mı?inşallah bu ay tutar..ikimizin de :)
bizim doktorlar kazanç elde etmediği ilacı pek önermiyorlar zaten.bazı kişilerde ön yargılı davranıyor.ama doktor yazınca hiç problem yok.sanki aynı özellikte değil.

Amiinnnn,insaaallaahhhh rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin amin.

busem teşekkürler inşallah hepimize bir an önce.
sen de hamişsin,maşallah.allah sağlıklı kucağına almayı nasip eder inşallah.
bir daha ki ayın hamişi ben olurum inşallah :))

Back