Çocuk Hastalıkları Kızlar 7 aylık bebeğim su çiçeği oldu :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Teşekkür ederim sizin bebeğiniz daha küçükmüş inş benim bebeğimde öyle kolaylıkla atlatır
Rica ederim.gerçekten şimdi bu hastalık daha hafif.bizim küçükte 6-7 benekle atlattı.

Eskiden hakikaten berbat geçerdi.ben hatırlıyorum 5 yaşımda çıkardım.gözlerimde kulaklarımda her yerimde çıktı. pipetle su verirlerdi onu dahi içemezdim.gözlerimi hiç açmadan 2 gün yattım belki dahada fazla.hafif aralayıp baktığımda memleketten anneannem ve dedem gelmiş başımda kuran okuyorlardı gördüğüme sevinememiştim bile.

Birazda bağışıklık sistemiylede alakalı sanırım. ablam ayakta hatta balkonda bebeklerle oynayarak geçirmişti.

geçmiş olsun. bebeğin Allah'a emanet olsun. emzirdiysen ve sen de geçirdiysen bebeğin bağışıklığı zaten vardır. ne kadar dikkat ederseniz edin havadan bile bulaşıyor.

Geçmiş olsun ben gecirdigimde buyuktum haliyle zor atlattım yaşımdan ötürü ama bebeginiz çabuk iyelesir küçük olduğu için yüzünü falan kasimasin ama patlatir iz kalır.

Emziriyorsaniz kolay atlatır bol bol emzirin..çünkü anne sütünde bulunan bağışıklığı arttiran ve virüslere karşı koruyan tüm maddeler bebeğe geçer. .benim de bebeğim doğduğunda eşim o yaşta şu çiçeği geçirmişti..çok korkmuştum bebeğe bulaşirmi diye ama Dr emzirmiyorum bol bol dedi diye yaptım ve bulasmadi bebege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…