- 16 Ağustos 2023
- 44
- 11
- 8
- 43
- Konu Sahibi kleopatra02
Kızlar reglime 6 gün var bugün öğleden sonra test yaptım hayali cizgi çıktı ya da bana öyle geldi fotoda çok belirgin bile değil bakarmisiniz lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğrafı yokKızlar reglime 6 gün var bugün öğleden sonra test yaptım hayali cizgi çıktı ya da bana öyle geldi fotoda çok belirgin bile değil bakarmisiniz lutfen
Kızlar reglime 6 gün var bugün öğleden sonra test yaptım hayali cizgi çıktı ya da bana öyle geldi fotoda çok belirgin bile değil bakarmisiniz lutfen
6 gün kala çok düşük bir ihtimal. Tabi gerçekten 6 gün kaldıysa.Kızlar reglime 6 gün var bugün öğleden sonra test yaptım hayali cizgi çıktı ya da bana öyle geldi fotoda çok belirgin bile değil bakarmisiniz lutfen
Teşekkür ederim bekleyeyim figür cocuklarimda 3 gün kala öğrenmiştim hayırlısı olsun tesekkurler6 gün kala çok düşük bir ihtimal. Tabi gerçekten 6 gün kaldıysa.
Ben yumurtlama tarihimi bildiğim için adetime kalan günü sayıyordum ve 6 gün kala hiç belirtim olmadı test de yapmadım. 2 gün kala çooooookkk aşırı silik çizgi ile öğrendim. 6 gün kala o çizgi çıkmazdı bence. Öğleden sonraki idrar ilk idrar değilse hiç çıkmaz bence.
Testlerde yalancı pozitif çok yaşadım.
En sağlıklısı adet gününüzü beklemek
Yeni üyeyim foto ekleyemedim bir turluFotoğrafı yok
Yeni üyeyim foto ekleyemedim bir turlu
Fotoğrafı yok
İnşallah canım ya bu 5 gun nasil geçecek bilmiyorum inşallah vardır 2.evliligim çok istiyoruz Rabbım isteyen herkese nasip etsinÇizgi var gördüm
Buda benden test yarın kadın doğuma gidicem sizde gidin
Amin inşallah ikimizdeSizin gününüz geçmiş sanırım çok belirgin hayırlı haberlerinizi alalım insallah