Kızlar kesem çok şükür gözüktü doktor bir problem de, yok dedi iki gün sonra kalp atışını duymaya gıtcem ama korkuyorum sebepsizce acaba birşey var mıdır duyar mıyım sesini gebelik kesem de bu şekilde bildiğim kadarıyla 7 haftalıken bebek gözüküyomuş doğru mu
Kızlar kesem çok şükür gözüktü doktor bir problem de, yok dedi iki gün sonra kalp atışını duymaya gıtcem ama korkuyorum sebepsizce acaba birşey var mıdır duyar mıyım sesini gebelik kesem de bu şekilde bildiğim kadarıyla 7 haftalıken bebek gözüküyomuş doğru mu Eki Görüntüle 3574016
Eki Görüntüle 3574017
son adet tarıhınız nedır
Kızlar kesem çok şükür gözüktü doktor bir problem de, yok dedi iki gün sonra kalp atışını duymaya gıtcem ama korkuyorum sebepsizce acaba birşey var mıdır duyar mıyım sesini gebelik kesem de bu şekilde bildiğim kadarıyla 7 haftalıken bebek gözüküyomuş doğru mu Eki Görüntüle 3574016
Eki Görüntüle 3574017
Merhaba gördüğüm kadarıyla bu ultrason görüntüsünde keseniz 0.50 cm yani 5mm ölçülmüş. Bebek genelde 6-7 haftalıkken gözükür. Yani siz muhtemelen daha 5 hafta birkaç gündesiniz diye düşünüyorum. Bebeği görebilmek için de idrara sıkışıp gitmenizi öneririm. Çünkü 6 haftada benimkini doktor göremedi örneğin. Sıkışıp 1 saat sonra tekrar gelmemi istedi ve anca görebildik. Baş popo mesafesi 0.28 cm ölçüldü. Bir leke gibi gözüküyordu seçilmiyordu bile. Bu yüzden görürseniz de küçük görmeye hazırlıklı olun korkmayın.