- 16 Şubat 2009
- 2.700
- 164
- 363
- 41
fotolarınızı göremiyorum ekleme imkanınız varmı
Ben açınca sayfada gözüküyor ama istersen sana resimleri özel mesajla gönderebilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fotolarınızı göremiyorum ekleme imkanınız varmı
Kusura bakma mesajını şimdi gördüm canım avon rimel ve physicians formula kapatıcı duruyor diğer ikisi satıldı.
şekerim dün görmüş olsaydın çok iyi olucaktı![]()
Kısmet mesajımı alıntılamadığın için konulara bakarken fark ettim bende mesaj alıntılanınca iyi oluyor bildirim geliyor konular arka sayfalarda kalınca araya kaynıyor.:)
anladım canım neyse nasip sen başka bişler daha ekliycekmisin
Elimde yine kozmetikler var eklenecek ama kendi sayfama eklerim sen neler arıyorsun??
rimel ve eyelıner canım![]()
Eğer istersen elimde Avon Anew siyah kalem var ben bunu eyeliner gibi kullanıyorum sıfır hiç kullanılmamış olarak 2 adet mevcut
dönerek açılansa istemiorum canım aynısı war bende duruo öyle kullanmıorum ben celebrities in eyelıner ini kullanıorum çok güzel buna benzer bişi istiorum google yaz hemen çıkar bi bak bakalım belki buna benzer bişi wardır sende![]()
Ben açınca sayfada gözüküyor ama istersen sana resimleri özel mesajla gönderebilirim.
resimleri gönderebilirmisiniz
dönerek açılansa istemiorum canım aynısı war bende duruo öyle kullanmıorum ben celebrities in eyelıner ini kullanıorum çok güzel buna benzer bişi istiorum google yaz hemen çıkar bi bak bakalım belki buna benzer bişi wardır sende![]()
http://i1273.photobucket.com/albums/y407/beautyandmess/Eveline/Eveline_Celebrities2_zpsd19ce9c8.jpg
eğer link açılırsa eyelıner bu canım :)
yukardakiler dışında markalı kozmetik ürünleri arıyorum
ama çakma değil atıyorum bi pudra almışsınızdır tonu tutmamıştır bi parfümün kokusunu sevmemişsinizdir gibi.
bikini arıyorum 90 beden
.sinan akyüz incir kuşları
alaycı kuş ve ateşi yakalamak
alexsandra adornetto hale serisi 2ve 3. kitap
kürk mantolu madonna
fatih murat arsalın kitapları
canan tan hasret
pucca kıtapları
sinan akyüz Şahika Feraye kitabı
geyikli park
emrah serbest hikayem paramparça
dr davıd burns iyi hissetmek
ercan kesel peri gazozu
olimpus kahramanları serisi ve buna benzer mitolojik fantastik kitaplar
Erkekler venüsten kadınlar marstan
hasret ve incir kuşlarını fuardan aldım arkadaşlar
canm incir kslarni kaca aldn ve hasreti?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hasreti 24 incir kuşlarınıda 18 e aldım canım
Çok almışınn ya![]()
evet canım ya sözde fuardan aldım hakkatten çok pahalı okumak alırken de söyledim bizi sahafçılara mecbur bırakıyorsunuz diye