kızlar 40 numara topuklu çizme arıyorum ve 44 beden mont arıyorum/BULUNMUŞTUR

şekerim dün görmüş olsaydın çok iyi olucaktı :32:

Kısmet mesajımı alıntılamadığın için konulara bakarken fark ettim bende mesaj alıntılanınca iyi oluyor bildirim geliyor konular arka sayfalarda kalınca araya kaynıyor.:)

Eğer istersen elimde Avon Anew siyah kalem var ben bunu eyeliner gibi kullanıyorum sıfır hiç kullanılmamış olarak 2 adet mevcut

dönerek açılansa istemiorum canım aynısı war bende duruo öyle kullanmıorum ben celebrities in eyelıner ini kullanıorum çok güzel buna benzer bişi istiorum google yaz hemen çıkar bi bak bakalım belki buna benzer bişi wardır sende :52:

dönerek açılansa istemiorum canım aynısı war bende duruo öyle kullanmıorum ben celebrities in eyelıner ini kullanıorum çok güzel buna benzer bişi istiorum google yaz hemen çıkar bi bak bakalım belki buna benzer bişi wardır sende :52:

Bu tarz eyeliner yok bende ben hep kalem veya jel eyeliner kullanıyorum.

yukardakiler dışında markalı kozmetik ürünleri arıyorum
ama çakma değil atıyorum bi pudra almışsınızdır tonu tutmamıştır bi parfümün kokusunu sevmemişsinizdir gibi.
bikini arıyorum 90 beden
.sinan akyüz incir kuşları
alaycı kuş ve ateşi yakalamak
alexsandra adornetto hale serisi 2ve 3. kitap
kürk mantolu madonna
fatih murat arsalın kitapları
canan tan hasret
pucca kıtapları
sinan akyüz Şahika Feraye kitabı
geyikli park
emrah serbest hikayem paramparça
dr davıd burns iyi hissetmek
ercan kesel peri gazozu

olimpus kahramanları serisi ve buna benzer mitolojik fantastik kitaplar
Erkekler venüsten kadınlar marstan

hasret ve incir kuşlarını fuardan aldım arkadaşlar

evet canım ya sözde fuardan aldım hakkatten çok pahalı okumak alırken de söyledim bizi sahafçılara mecbur bırakıyorsunuz diye

aynen tatlımm o yüzden sitelerden almayı tercih ediyorum burda da fuara az kaldı ama senden bunu duyunca hevesim kaçtı yanii sonuçta fuar uygunluk için var ya offf:19:

Elimde daha yeni gelmiş olan , tonu tutmadığından dolayı kullanılamamış avon bb krem var. İlgilenenlere duyrulur :)

Back