- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
tesekkur ederim admınler uygun gorurse neden olmasın bu arada resımlerın goruntulenmıyor
Evet yaa,niye görünmüyor resimler?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederim admınler uygun gorurse neden olmasın bu arada resımlerın goruntulenmıyor
Evet yaa,niye görünmüyor resimler?
yukardakiler dışında markalı kozmetik ürünleri arıyorum
ama çakma değil atıyorum bi pudra almışsınızdır tonu tutmamıştır bi parfümün kokusunu sevmemişsinizdir gibi.
bikini arıyorum 90 beden
.sinan akyüz incir kuşları
alaycı kuş ve ateşi yakalamak
alexsandra adornetto hale serisi 2ve 3. kitap
kürk mantolu madonna
fatih murat arsalın kitapları
canan tan hasret
pucca kıtapları
sinan akyüz Şahika Feraye kitabı
geyikli park
emrah serbest hikayem paramparça
dr davıd burns iyi hissetmek
ercan kesel peri gazozu
olimpus kahramanları serisi ve buna benzer mitolojik fantastik kitaplar
Erkekler venüsten kadınlar marstan
canım cvp yazdım konuna haber bekliyorum sendensinan akyüz incir kuşları var, kozmetik için de yeni konu açtım istersen oradan bakabilirsin
Selam kızlar tek tek konu açmak yerine bir şeye ihtiyacım olduğunda bu konu başlığında paylaşmak daha mantıklı diye düşündüm.
evet gelelim mevzuya canlı pembe veya lila rengi yatak örtüsü arıyorum.
yani toz pembesi yatak odasına uyumlu olan bir renk olsun istiyorum.![]()
ayrıca elinde yatak odası için cibinlik olan varsada görmek isterim.
varsa pembe perde de olabılır
yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen resim eklesin daha kolay olur fikir açısından.
ama çakma değil atıyorum bi pudra almışsınızdır tonu tutmamıştır bi parfümün kokusunu sevmemişsinizdir gibi.
bikini arıyorum 90 beden
kürk mantolu madonna
canan tan hasret
pucca kıtapları
geyikli park
ercan kesel peri gazozu
Cnm benmde yatak odam beyaz pembe bende yatak örtüsü almistim ama hc kullanmadm bkere srrdm yatagn uzerne kaldrdm beyaz renk benmki istersn resm yklyim
bikini arıyorum 90 beden
kürk mantolu madonna
canan tan hasret
pucca kıtapları
geyikli park
ercan kesel peri gazozu
Cnm bende Pucca günlük 4
Kadın Kokusu (giovanni arpino)
Ateş ve Matem ( Preston L. Allen)
Benim Ebedi Aşkım ( marcha canham)
Kanuni Sultan Süleyman(Yavuz bahadıroglu)
Reenkarnasyon aldatmacası (Vehbi Karakaş)
Aldatma ( Kylie Ladd )
bunlar var ilgilenirsen Pucca 10 tl digerlerı 2,5 ar tl :) Birde evlilikte mutlulugun sırrı dıye bır kıtap var bılmem ılgını cekermıCanten kaya ya ait
![]()
canım özelden bilgilerini gönderirmisin lütfenSelam kızlar tek tek konu açmak yerine bir şeye ihtiyacım olduğunda bu konu başlığında paylaşmak daha mantıklı diye düşündüm.
yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen resim eklesin daha kolay olur fikir açısından.
Canım bende elimde ki kozmetikleri ekliyorum.
BC Collection palet İngiltere'den alınmıştı içerisinde 1 bronzer, 2 allık, 22 adet far bulunmaktadır, sadece 1-2 kez kullanılmıştır, ambalajın üzerinde ki çizikler oğlumun yüzünden oldu. 10 TL
![]()
![]()
Elseve Extraordinary Oil - 3 kez kullanıldı - 7 TL, İsana Saç Maskesi - 1 kez kullanıldı - 4 TL, Oriflame Ayak Peelingi - Hiç Kullanılmadı - 6 TL / Hepsi birlikte alınırsa 12 TL
![]()
Clinique All About Eyes göz kremi - 15 ml orijinal boy - Hiç kullanılmadı - Normalde fiyatı 105 TL ben 30 TL'ye satıyorum.
![]()
Oriflame Kohl Göz Kalemi - Black Grey - 1 kez kullanıldı - 5 TL, Essence Long Lasting Göz Kalemi - Black Fever - 2 kez kullanıldı - 3 TL, Avon Glimmersticks Chromes Göz Kalemi - Burgundy Shock - 1 kez kullanıldı - 5 TL / Hepsi birlikte 10 TL
![]()
Essence Get Big Lashes Mascara - Hiç Kullanılmadı - 4 TL, Avon İnfinitize Mascara siyah renk - Hiç Kullanılmadı - 7 TL, Physicians Formula Conceal RX Concealer - Natural Light - 1 kez kullanıldı - Normalde fiyatı 40 tl ve üzerine satılıyor ben 8 TL'ye satıyorum. RİMMEL KAPATICI SATILDI...
![]()
Avon Gel Finish Oje - Lavender Sky - Hiç Kullanılmadı - 7 TL, Clinique Oje yarım boy 4 ml - Hiç Kullanılmadı - 5 TL
![]()
Yes to Carrots Dudak Balmı - 1 kez kullanıldı - 5 TL, Yves Rocher Vanilyalı Dudak Balmı - Hiç Kullanılmadı - 7 TL / İkisi birlikte 8 TL
![]()
Avon Luxe Aydınlatıcı&Allık - 2 kez kullanıldı - 12 TL, Avon Dörtlü Far Paleti - Urban Skyline - 1 kez kullanıldı - 7 TL, Avon Cosmic Göz Farı - Midnight Sky - 1 kez kullanıldı - 3 TL, Clinique Dörtlü Far Paleti - Sadece renklerine bakıldı - Normalde fiyatı 125 tl ben 30 TL'ye satıyorum, Bourjois Allık Satıldığı için fiyat vs. yazmadım
![]()
Bunlar ilginizi çekmedi galiba :26:
Selam kızlar tek tek konu açmak yerine bir şeye ihtiyacım olduğunda bu konu başlığında paylaşmak daha mantıklı diye düşündüm.
canım teşekkür ederim 4 şişe kullandım dkny den 5. cıyı bunaldım arkadaşıma hediye ettim inanki ama este lauder paradise varsa olabilirBunlar ilginizi çekmedi galiba :26:
4 mevsim set var 1 kere kullanılmış. 40 tl. Eki Görüntüle 1048080 Eki Görüntüle 1048081 Eki Görüntüle 1048082
http://i59.tinypic.com/2v3kb3p.png
bunlardan hangisi duruo