yukardakiler dışında markalı kozmetik ürünleri arıyorum
ama çakma değil atıyorum bi pudra almışsınızdır tonu tutmamıştır bi parfümün kokusunu sevmemişsinizdir gibi.
bikini arıyorum 90 beden
.sinan akyüz incir kuşları
alaycı kuş ve ateşi yakalamak
alexsandra adornetto hale serisi 2ve 3. kitap
kürk mantolu madonna
fatih murat arsalın kitapları
canan tan hasret
pucca kıtapları
sinan akyüz Şahika Feraye kitabı
geyikli park
emrah serbest hikayem paramparça
dr davıd burns iyi hissetmek
ercan kesel peri gazozu
olimpus kahramanları serisi ve buna benzer mitolojik fantastik kitaplar
Erkekler venüsten kadınlar marstan
BENDEDE BUNLAR VAR CANIM
Canım bende elimde ki kozmetikleri ekliyorum.
BC Collection palet İngiltere'den alınmıştı içerisinde 1 bronzer, 2 allık, 22 adet far bulunmaktadır, sadece 1-2 kez kullanılmıştır, ambalajın üzerinde ki çizikler oğlumun yüzünden oldu. 10 TL
Elseve Extraordinary Oil - 3 kez kullanıldı - 7 TL, İsana Saç Maskesi - 1 kez kullanıldı - 4 TL, Oriflame Ayak Peelingi - Hiç Kullanılmadı - 6 TL / Hepsi birlikte alınırsa 12 TL
Clinique All About Eyes göz kremi - 15 ml orijinal boy - Hiç kullanılmadı - Normalde fiyatı 105 TL ben 30 TL'ye satıyorum.
Oriflame Kohl Göz Kalemi - Black Grey - 1 kez kullanıldı - 5 TL, Essence Long Lasting Göz Kalemi - Black Fever - 2 kez kullanıldı - 3 TL, Avon Glimmersticks Chromes Göz Kalemi - Burgundy Shock - 1 kez kullanıldı - 5 TL / Hepsi birlikte 10 TL
Essence Get Big Lashes Mascara - Hiç Kullanılmadı - 4 TL, Avon İnfinitize Mascara siyah renk - Hiç Kullanılmadı - 7 TL, Physicians Formula Conceal RX Concealer - Natural Light - 1 kez kullanıldı - Normalde fiyatı 40 tl ve üzerine satılıyor ben 8 TL'ye satıyorum. RİMMEL KAPATICI SATILDI...
Avon Gel Finish Oje - Lavender Sky - Hiç Kullanılmadı - 7 TL, Clinique Oje yarım boy 4 ml - Hiç Kullanılmadı - 5 TL
Yes to Carrots Dudak Balmı - 1 kez kullanıldı - 5 TL, Yves Rocher Vanilyalı Dudak Balmı - Hiç Kullanılmadı - 7 TL / İkisi birlikte 8 TL
Avon Luxe Aydınlatıcı&Allık - 2 kez kullanıldı - 12 TL, Avon Dörtlü Far Paleti - Urban Skyline - 1 kez kullanıldı - 7 TL, Avon Cosmic Göz Farı - Midnight Sky - 1 kez kullanıldı - 3 TL, Clinique Dörtlü Far Paleti - Sadece renklerine bakıldı - Normalde fiyatı 125 tl ben 30 TL'ye satıyorum, Bourjois Allık Satıldığı için fiyat vs. yazmadım
Canmm essence nn seffaf kas rimeli ve the balmin alligi var mi elinde birde lorealin 102 iydi sanirim o ruju ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayır yok canım elimde sadece l'orealin kalem rujları var ama onu da bir arkadaş ayırttı.
Tam tatlim baska ejleyecek urunlerin var mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım büyük foto yüklemeyi beceremedim fotodakinden çok daha asil duruyo bir kaç kez misafir geldiğinde srip kaldırdım yepyeni çok para verip almıştım bir çeyiz mağazasından ama beyaz yatak odası alamadım hala o yüzden kullanamıyorum.sinan akyüzün incir kuşları ve şahika feraye elimde mevcut orjinal değil ama tertemizler.
canan tan hasrette var elimde canım
yukardakiler dışında markalı kozmetik ürünleri arıyorum
ama çakma değil atıyorum bi pudra almışsınızdır tonu tutmamıştır bi parfümün kokusunu sevmemişsinizdir gibi.
bikini arıyorum 90 beden
.sinan akyüz incir kuşları
alaycı kuş ve ateşi yakalamak
alexsandra adornetto hale serisi 2ve 3. kitap
kürk mantolu madonna
fatih murat arsalın kitapları
canan tan hasret
pucca kıtapları
sinan akyüz Şahika Feraye kitabı
geyikli park
emrah serbest hikayem paramparça
dr davıd burns iyi hissetmek
ercan kesel peri gazozu
olimpus kahramanları serisi ve buna benzer mitolojik fantastik kitaplar
Erkekler venüsten kadınlar marstan
canım üçüne 10 lira diyorum birde canan tan eroinle dans var istersen onuda yanında hediye edebilirim çok güzel o kitabıda...
Konu çok iyi olmuş sevgili gunessel,hatta sabit konu bile olabilir.Daha düzenli olur...
Bende Dr. David Burns-İyi Hissetmek var...
Ayrıca;
Eki Görüntüle 1040892
Avon Soft Musk Parfüm-Hiç kullanılmadı. 20 tl
Eki Görüntüle 1040889
Bu parfümü çeyiz alışverişimde almışlardı.Deodorantını kullandım,parfümüde 1-2 kez kullanmışımdır ancak.Alerjim olduğu için ağır kokular kullanamıyorum. 7 tl
Eki Görüntüle 1040891
Avon Sarı Oje (Küçük boy) Hiç kullanılmamış.3 tl
Eki Görüntüle 1040893
Ayak kremi-Avona dadandığım bir sıra baştan aşağı herşeyi sipariş vermiştim ve 1 kere denemek için kullandım,öylece duruyor. 5 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?