Kızlar 4 gün önce ameliyat oldum ama bayağı ayrık duruyor :(

kesh12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
477
4
arkadaşlar 4 gün önce ameliyat oldum. Protezlerim kas üstü damla protez olarak yerleştirildi. Ama 4 gündür çektiğim acı tarif edilemezdi ve hala da öyle. Birinin desteği olmadan ayağa kalkamıyorum. Yatarken sıkıntı yürürken acı yemek yerken acı.. Çok şiddetli ağrılar.. Gerçekten bu kadar acı çekiceğimi bilseydm yaptırmazdm. Biraz canm tatlıdır ama yine de bu acı tarifsiz. Ayağa kalkınca göğüsler aşağı iniyor dikişlere baskı uyguluyor ve acıdan maffoluyorum. Ama bayağı iriler. Doktorum özel bi sütyen giydirdi 95 beden. O bile küçük geliyor :) ama umarm bu kadar acı çektiğime değer... Bu arada göğüslerim bayağı ayrık duruyor. Sizce düzelir mi ?

canım kas üstü ameliyat olup 4 gün acı çekmen tuhaf.. ben kas altı ameliyat oldum da bu anlattıklarını yaşadım.. ayrıca kaç cc takıldı? toparlayıcı sporcu sütyeni kullanman lazım ilk zamanlarda yumuşadıkça birleşirler diye tahmin ediyorum.

herkesin bünyesi farklı oluyor ben 3 gün kalktım ayagı işe geldim.ama hala sorarsan annemin destegi olmadan kalkamıyorum yataktan bugun 1 hafta oldu

canım kas üstü ameliyat olup 4 gün acı çekmen tuhaf.. ben kas altı ameliyat oldum da bu anlattıklarını yaşadım.. ayrıca kaç cc takıldı? toparlayıcı sporcu sütyeni kullanman lazım ilk zamanlarda yumuşadıkça birleşirler diye tahmin ediyorum.

acikcasi doktoru,a soramadim kendi acimdan dolayi.bir an once eve gelmek istedim. Suanda da telefondan giriyorum bilgisayar bile kullanamiyorum bu halde .. Sag gogsum daha iri gibi.. Kac cc takildi merak ediyorum carsamba kontrolum var bakalim herseyi sorucam.. Ayria bi ozel sutyen memislerimi fuze gibi gosterdi evde babamdan cekinir oldum :KK70:

canım doktoruna herşeyi sor ve benle de paylaş merak ettim. 4 gün ağrı çektiğine göre bence sen kas altı olmuşsundur. bu arada medikal ve sporcu sütyenler öyle füze gibi duruyor :)) yanlarda toparlıyor uçlara doğru :)) tekrar geçmiş olsun.

arkadaşlar 4 gün önce ameliyat oldum. Protezlerim kas üstü damla protez olarak yerleştirildi. Ama 4 gündür çektiğim acı tarif edilemezdi ve hala da öyle. Birinin desteği olmadan ayağa kalkamıyorum. Yatarken sıkıntı yürürken acı yemek yerken acı.. Çok şiddetli ağrılar.. Gerçekten bu kadar acı çekiceğimi bilseydm yaptırmazdm. Biraz canm tatlıdır ama yine de bu acı tarifsiz. Ayağa kalkınca göğüsler aşağı iniyor dikişlere baskı uyguluyor ve acıdan maffoluyorum. Ama bayağı iriler. Doktorum özel bi sütyen giydirdi 95 beden. O bile küçük geliyor :) ama umarm bu kadar acı çektiğime değer... Bu arada göğüslerim bayağı ayrık duruyor. Sizce düzelir mi ?

tatlım çok geçmiş olsun dr un kim? bu arada ameliyat olan arkadaslar ilk zamanda ayrık durmalarının normal oldugunu ödemler atıldıkca sımetrısının duzeldıgını yazmıslardı geçici bıseydır canm bozma moralini

canım benimde bugün 8.günüm kas altı yuvarlak protez yerleştirildi.ilk 3 gün bende çok sıkıntı çektim ama kas üstüağrının minumum seviyede olduğunu biliyorum bende.ayrık durmasına gelince çok normal.bir haftanın sonunda yavaş yavaş ortaya doğru şekil almaya başlıyor göğüs merak etme.doktorun ağrı kesici ve antibiyotik yazmıştır sana onları kullanmayı ihmal etme çünki ağrıyı son derece hafifletiyor.geçmiş olsun.

sağoln arkadaşlar :) bugün ayağa kalktım biraz ama gögüslerimi tutmadan yürüyemiyorum :KK50:

hayırlı olsun tatlim güle güle kalan ödemler bitip şekli oturunca acılarını hatırlamazsın bile forumda aml olanlar sonuclardan opkadar memnunlarki acıları puff diye ucup gidiyormuş :)))
biraz daha toparlanda HASTANE DOKTOR FİYAT MEMNUNİYET OPERASYON DETAY HEPSİNİ istiyoruz

goguslerimin odemi gittikce azaliyor sislik iniyor sanki kuculuyorlar gibi istedigim boyutta degillermis gibi :KK43:

bende kasüstü ameliyat oldum hiç ağrım olmamıştı tabi bu bünyeden bünyeye değişiyormuş ama yatıp kalkarken silikonlar fırlayacakmış gibi hissederdim ve lönk diye aşağı çökerdi silikonlar kalkınca acı verirdi ve kalkarken elimle onları tutardım birden inmelerini engellemek için acım biraz da olsa hafiflerdim. çok yakında geçer zaten benim bir ayı geçti ve unuttum bile artık üstlerine de yatmaya başladım:21: ayrıklık konusuna gelince benim normalde göğüslerim arasında serçe parmağı kadar bile mesafe yoktur çok birleşiktir ama silikondan sonra bariz açıklık vardı arada çok moralim bozulmuştu ama ödemler gidip göğüsler yumuşayınca tekrar birleştiler.. ameliyat öncesi göğüs aranız ne kadar açıksa her şey normale dönünce o aralıkta öncesi gibi oluyor üzülmeyin

evet ya boşuna o kadar panik yapmışım şişlikler indikçe birleşiyorlar :)

evet ya boşuna o kadar panik yapmışım şişlikler indikçe birleşiyorlar :)

Geçmiş olsun, güle güle sağlıkla mutlulukla kullan. İlk zamanlar evet biraz sıkıntılı günler yaşanıyor ama zaman geçtikçe görüntü oturuyor, sen alışıyorsun. Hiç merak etme ortadaki boşluk zamanla daralıyor, şu an vücuduna yerleşme aşamasındalar henüz. Kendine iyi bak güzelce dinlen daha kısa sürede toparlanırsın :))

merhaba, bana 17 gün önce kas altı slikon konuldu ve toparlama yapıldı çok şişti şimdi daha iyi ama hala ikisi farklı şekil ve şişlikte acıya gelince çookkk acıdı çok agrıdı yavaş yavaş azalıyor ama hala çok rahatsız edici sancılarım var ağlamak istiyorum

CANIM NASIL OLDUN GELİŞMELER NASI AĞRILARIN ACILARIN ŞİŞLİKLERİN AZALMIŞTIR UMARIM ...
KENDİNİ İYİ HİSSETMEYE BAŞLADIĞINDA:

hangi doktora nerde aml oldun protez bilgilerini aml bilgilerini rica ediyorum senden. 3500 E OLDUM demişsin. Devlet hastanesi dr araştırıyodun sen yanlış hatırlamıyorsam ama bu fiyat biras fazla gibi geldi devlet için bana.... sanırım özeli tercih ettin yada üniv. hastanesi tekrar tekrar geçmiş olsun tatlım...

herkesin bünyesi farklı oluyor ben 3 gün kalktım ayagı işe geldim.ama hala sorarsan annemin destegi olmadan kalkamıyorum yataktan bugun 1 hafta oldu

Merhaba Goles,

Sen nerede ve hangi doktora ameliyat oldun? Belki yazmışsındır göremedim ama ben de ilk muayeneme bu haftasonu gidicem.
Benim sadece 5 günlük bir sürem var işten izin alabileceğim :KK43: Canım çok tatlı değildir ama yine de korkuyorum ya işe gidemezsem diye...
Üstelik yeni başlamış olduğum bir işyeri olacak.

kesh 1222222222222222222222222 herkese cvp veriyosun bi ben cvp alamadım ama yaaaaaaa.

X