Nonipo sonunda kavuştuk biz kızımla❤ Kayıtlı Üye 5 Şubat 2016 1.549 1.235 63 21 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nonipo #1 Kizlar 12 subatta adet oldum 4 gun surdu ve bitti 5 gun sonra peceteyle silince pembemsi kan lekesi gordum 2-3 damla ve yogun kasinti var sizce hamilelik belirtisi olabilirmi ayrica 53 gun once 1 aylik düsük yaptim sizce hamile olma ihtimalim varmi ??
Kizlar 12 subatta adet oldum 4 gun surdu ve bitti 5 gun sonra peceteyle silince pembemsi kan lekesi gordum 2-3 damla ve yogun kasinti var sizce hamilelik belirtisi olabilirmi ayrica 53 gun once 1 aylik düsük yaptim sizce hamile olma ihtimalim varmi ??
E Evdekibulgur Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2015 258 133 18 34 21 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nonipo #2 Kanamaniz her zamanki gibimiydi? Yumurtlama gununuzden kac zamam sonra kanamaniz oldu
banamasalanlatma Üçü bir arada AŞK.. Kayıtlı Üye 25 Ekim 2014 1.576 1.715 133 39 21 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nonipo #3 Kasintidan tahriş olmuşsa, o yüzdende kaşınan yer kanamis olabilir
Nonipo sonunda kavuştuk biz kızımla❤ Kayıtlı Üye 5 Şubat 2016 1.549 1.235 63 21 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nonipo #4 Evdekibulgur .!.: Kanamaniz her zamanki gibimiydi? Yumurtlama gununuzden kac zamam sonra kanamaniz oldu Genişletmek için tıkla... Yok hayir herzamanki gibi degildi Adetim 5 gun once bitti ve dun bir iki damla pembemsi leke gibi kan gordum peceteyle silince cok yogun kasintim var akintimda oluyo korktum acikcasi
Evdekibulgur .!.: Kanamaniz her zamanki gibimiydi? Yumurtlama gununuzden kac zamam sonra kanamaniz oldu Genişletmek için tıkla... Yok hayir herzamanki gibi degildi Adetim 5 gun once bitti ve dun bir iki damla pembemsi leke gibi kan gordum peceteyle silince cok yogun kasintim var akintimda oluyo korktum acikcasi
Nonipo sonunda kavuştuk biz kızımla❤ Kayıtlı Üye 5 Şubat 2016 1.549 1.235 63 21 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nonipo #5 Bana_masal_anlatma .!.: Kasintidan tahriş olmuşsa, o yüzdende kaşınan yer kanamis olabilir Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim kasinan yerde biseygormedim gorunurde bisey yok
Bana_masal_anlatma .!.: Kasintidan tahriş olmuşsa, o yüzdende kaşınan yer kanamis olabilir Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim kasinan yerde biseygormedim gorunurde bisey yok