Kızlar 3 kere gebelik testi yaptım sizce gebelik var mı

masalquinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
17
4
1
22
Adetim 9 gün gecikti düzensiz adetim var akşam test yaptım iki çizgi çıktı ertesi günü akşam yine yaptım çok hafiften çıktı iki gün bekledim tekrar yaptım ve yok gibi sizce hamile miyim

Eklentiler

• 1000028779.jpg
    1000028779.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 60
Adetim 9 gün gecikti düzensiz adetim var akşam test yaptım iki çizgi çıktı ertesi günü akşam yine yaptım çok hafiften çıktı iki gün bekledim tekrar yaptım ve yok gibi sizce hamile miyim
Testler güvenilir markaysa üçünde de var gözüküyor. İnşallah hamilesindir. Kan ver ❤️

Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim. 9 gün gecikmesine göre çok silik çıkıyor ve düşünüp çok stres yapıyorum gebelik yoktur diye
Yumurtlama tarihini biliyor musun? Belki geç yumurtlama görmüşsündür o yüzden silik çıkıyor olabilir

Yumurtlama tarihini biliyor musun? Belki geç yumurtlama görmüşsündür o yüzden silik çıkıyor olabilir
Evet biliyorum ama işte adetim düzensiz olduğu için şüpheye düşüyorum
Var gibi gözüküyor belki geç döllenmedir benim de gecikmemin 7. Günü silik çıkıyor kan verdim bekliyorum.Siz de sonucu haber verin inşallah vardır 😊
Olur veririm amin inşallah yaa 🥲İnşallah sizde de vardır 🥹 sizde sonucu haber verin olur mu 🥲🌸

Evet biliyorum ama işte adetim düzensiz olduğu için şüpheye düşüyorum

Olur veririm amin inşallah yaa 🥲İnşallah sizde de vardır 🥹 sizde sonucu haber verin olur mu 🥲🌸
Yumurtlama dan sonraki+14. Gün regl olur genelde hep böyledir hamilesin bencede 3unde de görünüyor çizgi geç döllenme olmuş olabilir

Yumurtlama dan sonraki+14. Gün regl olur genelde hep böyledir hamilesin bencede 3unde de görünüyor çizgi geç döllenme olmuş olabilir
Şimdi baktım yumurtlama gününden 21 gün geçmiş ve ben 9 gündür regl olmadım dediğiniz gibi geç döllenme olmuş olabilir. İnşallah ya 😌

Ovulasyon testi ile mi takip ettiniz kaç gün oldu var hemen çıktıysa 3 taneside hatalı değildir 🌸🌸
Evet ilk testi yaptığım an iki çizgi çıktı ve test yapalı 4 gün oldu bugün tekrar yaptım işte çok silik görünüyor ilki gibi belirgin olmadı o yüzden hatalı olabilir şüphesi var içimde

Back