- 25 Şubat 2025
- 17
- 4
- 1
- 22
- Konu Sahibi masalquinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsinde var gibi gözüküyor kan verin istersenizAdetim 9 gün gecikti düzensiz adetim var akşam test yaptım iki çizgi çıktı ertesi günü akşam yine yaptım çok hafiften çıktı iki gün bekledim tekrar yaptım ve yok gibi sizce hamile miyim
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim. 9 gün gecikmesine göre çok silik çıkıyor ve düşünüp çok stres yapıyorum gebelik yoktur diyeHepsinde var gibi gözüküyor kan verin isterseniz
Geç döllenme olabilir belki hayırlı olsunDoğru söylüyorsunuz teşekkür ederim. 9 gün gecikmesine göre çok silik çıkıyor ve düşünüp çok stres yapıyorum gebelik yoktur diye
Mide bulantısı, baş dönmesi ve halsizlik oluyor bu aralarda kasık ağrısı ve bel ağrısı olmaya başladıGeç döllenme olabilir belki hayırlı olsunbelirtileriniz nelerdi
Testler güvenilir markaysa üçünde de var gözüküyor. İnşallah hamilesindir. Kan verAdetim 9 gün gecikti düzensiz adetim var akşam test yaptım iki çizgi çıktı ertesi günü akşam yine yaptım çok hafiften çıktı iki gün bekledim tekrar yaptım ve yok gibi sizce hamile miyim
Yumurtlama tarihini biliyor musun? Belki geç yumurtlama görmüşsündür o yüzden silik çıkıyor olabilirDoğru söylüyorsunuz teşekkür ederim. 9 gün gecikmesine göre çok silik çıkıyor ve düşünüp çok stres yapıyorum gebelik yoktur diye
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yarın gidip kan vereceğim inşallahTestler güvenilir markaysa üçünde de var gözüküyor. İnşallah hamilesindir. Kan ver![]()
Evet biliyorum ama işte adetim düzensiz olduğu için şüpheye düşüyorumYumurtlama tarihini biliyor musun? Belki geç yumurtlama görmüşsündür o yüzden silik çıkıyor olabilir
Var gibi gözüküyor belki geç döllenmedir benim de gecikmemin 7. Günü silik çıkıyor kan verdim bekliyorum.Siz de sonucu haber verin inşallah vardırİnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yarın gidip kan vereceğim inşallah![]()
Evet biliyorum ama işte adetim düzensiz olduğu için şüpheye düşüyorumYumurtlama tarihini biliyor musun? Belki geç yumurtlama görmüşsündür o yüzden silik çıkıyor olabilir
Olur veririm amin inşallah yaaVar gibi gözüküyor belki geç döllenmedir benim de gecikmemin 7. Günü silik çıkıyor kan verdim bekliyorum.Siz de sonucu haber verin inşallah vardır![]()
Haber veririm beklemedeyim yarım saate çıkarEvet biliyorum ama işte adetim düzensiz olduğu için şüpheye düşüyorum
Olur veririm amin inşallah yaaİnşallah sizde de vardır
sizde sonucu haber verin olur mu
![]()
Yumurtlama dan sonraki+14. Gün regl olur genelde hep böyledir hamilesin bencede 3unde de görünüyor çizgi geç döllenme olmuş olabilirEvet biliyorum ama işte adetim düzensiz olduğu için şüpheye düşüyorum
Olur veririm amin inşallah yaaİnşallah sizde de vardır
sizde sonucu haber verin olur mu
![]()
Ovulasyon testi ile mi takip ettiniz kaç gün oldu var hemen çıktıysa 3 taneside hatalı değildirEvet biliyorum ama işte adetim düzensiz olduğu için şüpheye düşüyorum
Şimdi baktım yumurtlama gününden 21 gün geçmiş ve ben 9 gündür regl olmadım dediğiniz gibi geç döllenme olmuş olabilir. İnşallah yaYumurtlama dan sonraki+14. Gün regl olur genelde hep böyledir hamilesin bencede 3unde de görünüyor çizgi geç döllenme olmuş olabilir
Bence net bir şekilde görünüyor çizgiler awox fln iyi markalar kuruma bile çıkartmıyor birde prodoctorŞimdi baktım yumurtlama gününden 21 gün geçmiş ve ben 9 gündür regl olmadım dediğiniz gibi geç döllenme olmuş olabilir. İnşallah ya![]()
Evet ilk testi yaptığım an iki çizgi çıktı ve test yapalı 4 gün oldu bugün tekrar yaptım işte çok silik görünüyor ilki gibi belirgin olmadı o yüzden hatalı olabilir şüphesi var içimdeOvulasyon testi ile mi takip ettiniz kaç gün oldu var hemen çıktıysa 3 taneside hatalı değildir![]()
Ondan da alıp deneyeceğim benim aldığım vedexaBence net bir şekilde görünüyor çizgiler awox fln iyi markalar kuruma bile çıkartmıyor birde prodoctor
Prodictor erly fln![]()
Sen yap bakalım canım varsa kan verirsin sabaha birdaha para vermezsin :)Ondan da alıp deneyeceğim benim aldığım vedexa
Sen yap bakalım canım varsa kan verirsin sabaha birdaha para vermezsin :)