• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 3 aylık hamileyim ama 3 aydır yataktan çıkamıyorum çok kötüyüm

hepinize çok tşkr ederim inanın yazıları okuduktan sonra biraz morelim düzeldi kızım var 4 yaşında ve ben çok gergin olduğum için yanıma gelsin benimle konuşsun dahi istemiyorum ama çok büyük bir vicdan azabı duyuyorum resmen hayattan bıktım hep ağlamak istiyorum ama biraz kendimi toparlamaya çalışıyorum kızım eşim için yazıları okumaya devan edeceğim bütün arkadaşlara teşekürler allah hepinizin yardımcısı olsun

Allah yardımcınız olsun, çok zordur bilirim.
Benim de 20. haftaya kadar ciddi mide rahatsızlığım oldu, hiç bitmeyecek sandım.
Ben de kimseyi yanıma yaklaştırmıyordum, eşimden bile rahatsız oluyordum.
Sürekli çıkarıyordum, ilaçlarla serumla geçirdim ve hala bile midem rahatsız.
Ama şükür özellikle bu ara acayip iştihım açıldı.
Sizin ki de biran önce geçer inş.
Allah yardımcınız olsun.

allah yardımcın olsun canım..inşallahh bebeğini kucağına alınca hepsi geride kalacakk..

hastaneye yat serum taktır we rahatla benımde ılk zamanlar cok zor gectı hastaneye yattım serumları yıyıncde toplandım

3 aylık hamileyim ve 3 aydır başımı yastıktan kaldıramadım hep bulantı kusma halsizlik ne zaman düzeleceğim diye hergün ağlıyorum hiç huzurum kalmadı hiç mutfağa giremiyorum su bile bana kokuyur gibi geliyor uzaktayım ailem yanımda değil annem yok çok duygusalım:43::43::43:

geçmiş olsun. ekşili şeyler yemeğe çalış biraz mide bulantısını hafifletir ya da kaşarlı tost flan ye o da mide bulantısını bastırır ama hamileliğin ilk aylarında mide bulantısından yediği tek tosttu.yiyebiliceğin bişeylerbulmaya çalış tatlı mideni daha çok bulandırabilir umarım en kısa zamanda düzelirsin ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın :71:

3 aylık hamileyim ve 3 aydır başımı yastıktan kaldıramadım hep bulantı kusma halsizlik ne zaman düzeleceğim diye hergün ağlıyorum hiç huzurum kalmadı hiç mutfağa giremiyorum su bile bana kokuyur gibi geliyor uzaktayım ailem yanımda değil annem yok çok duygusalım:43::43::43:

sen aynı benım durumumdasın bende bir ben miyim böyle diyordum benimde ailem şehir dışında üstelik çalışan bir bayanım halim harap ben bgn itibariyle 14. haftamdayım eskisi kadar olmasada bulantılarım hala devam ediyor bir kere her aksam kesin çıkarıyorum. ama bulantılarım başladıgından beri dr.um bana ilaç verdi cünkü ayakta bile duramıyordum onu almaya başlayınca en azından ayaga kalkabılıyorum. hala mutfak fobim var ne yazık ki bakalım umutla hamileliğimin keyfini cıkaracagım günleri bekliyorum:49:

çok geçmiş olsun canım bende 4 aylık hamileyim ama sabahları bendede oluyo mide bulantısı ac karnıma su içemiyorum bende çok kötüydüm ama şimdi sadece sabahları bulanıyo midem :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

slm kızlar bende 5hafta 6gunluk gebeyım bugun ılk defa ıstıfra ettım kotu degılım ama nezaman baslar bualantılar

inş. kötü geçmez hamileliğin çünkü daha ilk haftalarda başladı bulantılarım:34: ve şu an 16 haftadayım ama dahada devam ediyor.kendine dikkat et allah yardımcın olsun

kesinlikle leblebi midenin fazla suyunu alıyor rahatlatıyor kızarmış ekmekte aynı şekilde.... inşallah sorunun son bulur rahat ve keyifli bir hamilelik geçirirsin:90:

Son düzenleme:

canım sakin ol bende 3 ay yattım hemde düşük yüzünden sen bulantı yüzünden yatıyorsun sakın ol bebeğine odaklan herşey gececek

Seni çok iyi anlıyorum ben de kafamı kaldıramadım suyu bile burnumu taıkayıp yudum yudum içiyordum,tv de yemek yiyenlere bile bakamıyordum ay nasıl yiyorlar mideleri bulanmıyor mu diyordum. Tv de yemek yapanı görünce sanki evin içinde pişiyor sanıyordum. Dışarda gezerken yemek kokusu geliyordu midem bulanıyordu ama emin ol hepsi bebeğini kucağına alınca geçiyor unutuyorsun. Sabret az kaldı 3 aydan sonra hafifliyor

kekik suyu yada bir çay kaşığı kekik suyla beraber yut mide bulantının hemen kesildiğini göreceksin.ben 3.5 aylık hamileyim artık herseyi yiyorum.darısı sizin başınıza

Allah yardımcın olsun tatlım bu günlerin geçeceğini bebeğini kucağına alacağın günleri düşün

Back