Kızlar 3 aylık hamileyim ama 3 aydır yataktan çıkamıyorum çok kötüyüm

sedefirem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
11
0
86
Hakkari
3 aylık hamileyim ve 3 aydır başımı yastıktan kaldıramadım hep bulantı kusma halsizlik ne zaman düzeleceğim diye hergün ağlıyorum hiç huzurum kalmadı hiç mutfağa giremiyorum su bile bana kokuyur gibi geliyor uzaktayım ailem yanımda değil annem yok çok duygusalım

ah canım benim böle moral bozukluğu yaşarsan daha kötü ama.moralini yüksek tut.geçer inşallah.genelde 3 aydan sonra geçiyo bulantılar kusmalar ama umarım geçer.

evet çok kötüyüm ama eşimle dışarı çıkacak olduğumda yolun ortasında bile nerde olursam olayım başlıyorum istifra etmeye çok utanıyorum eve tıkanıp kaldım kimseye gidemiyorum
dua edin benim için ne olur

haklısın canım ama bide karnındakini düşün kucağına aldığın günü düşün bence hepsine değer.. herşeyin geçici olduğunu unutma.Ben bu ayın başında düşük yaptım keşke dursaydıda böyle bulantı çekseydim.. üzülme canım sabırlı ol. Merak etme dua edicem.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

güzel sözlerin için tşklr aynı dilekleri bende senin için diliyorum inş.rabbim en yakın zamanda sanada nasip eder duanı bekliyorum senide duamda eksik tutmayacağım canım

güzel sözlerin için tşklr aynı dilekleri bende senin için diliyorum inş.rabbim en yakın zamanda sanada nasip eder duanı bekliyorum senide duamda eksik tutmayacağım canım

sabırlı olmaya çalış arkadaşımmmm Allah yardımcın olsunnn inşallah geçecekkkk,mide bul için birşeyyy
kullanılabilinir belkiiii bir danışsan dr aaa, dualarımız seninleeeee
mebeğini düşünnnnnnnn hayırlısıylaaaaaa inşallahhhhh

ilk aylarda bende öyleydim, şu an 11 haftalık oldu çok şükür 2 haftadır bulantım azaldı umarım seninkide azalır bişrazcık ya sabırrrr

evet aslında sadec bebeğimi düşünmeliyim ama çok halsizim sadece ağrılarımı ve sabahtan alşama kadar wc de olduğum için bulantılarımı düşünebiliyorum .ilaçta alamıyorum aldığım zaman bu sefer ölecek gibi oluyorum
inanın duaya ihtiyacım var benim için dua edin

benimde hamileliklerimde bulatılarım aynen seninkisi gibi oluyordu 5. ayın sonuna doğru azalmaya başlıyordu hafif ilaçlarla yemeye çalışıyordum 5 aya kadar bebeklerim gelişmiyordu bu yüzden 5 ay dan sonra bir yemeye başlıyordum durdurana aşk olsun resmen yemeğe hasret kalıyordum bebeklerimde bu yüzden iri bebek olarak doğuyorlardı snada geşmiş olsun yinede biraz olsun yemeye çalış doktorun eminim hafif ilaçlar yazacaktır.bebeğini sağlıklı olarak kucağına almanı diliyorum...

canım benim çok üzüldüm.
burada bir arkadaşım var seninle aynı şekilde hamileliği.
sürekli evde kız kardeşi yanına gelip baktı bir süre.
moralini bozmayı hiç istemiyorum
arkadaşım 8 aylık hamile ve hala aynı durumda.
Allah size yardım etsin sağa sağlim bu ayları geçirip bebeklerinizi kucaklayın İnşallah..

İnan ki bunlar hamileliğin tatlı acıları benim de keşke midem bulansa hiç bulantım olmadı ama 1,5 aylık bebeğimi düşürdüm sonu güzel olacaksa inan 9 ay bulantıya bile razıyım

canım benim ya seni en iyi anlayacaklardan biriyimdr heralde,ilk 3 ay hamileliktende hayattanda nefret etmiştim,aynı senin gibi dışarı adımımı bile atamıyodum.. hatta evimize taşınalı 1 ay olmuştu evdeki yeni kokusu beni delirtiyodu ve yeniden ev değiştirmek zorunda bile kaldım çünkü artık mutlu değildim ,diyebilirimki piskolojim iice bozulmuştu amaaaaaaaaaa 15 yada16. haftadan sonra hepsi geçti..mutfağada girdim rahat rahat yemek yedim kabus sona erdi...şu an son haftamdayım bu hafta içi doğum yapıcam ve inan ilk 3 ay haricinde harika bi hamilelik geçirdim..ne mide yanması ne başka bişi..geçecek inan hatta doktorum demiştiki istatiklere göre mide bulantısı yaşayan annelerin bebeklerinin sağlıklı olma şansı daha yüksekmiş bunu düşün kafanı rahatlat...geçmesine çok az kalmış birazcık daha sabret sonrası çooooook rahat

cnm senı korkutmak ıstemem ama bnm tam 5 ay surduuuu 5 aydan snrada cok ender rastlanan tukurmee cıktıııı 8 ay nedeyse cektım bebegım 8 aylık dogdu suan 7ncı ayın ıcındeyızz ama herseye degıolar gecıcek az sabrettt

geçmiş olsun bende 6.5 aylık hamileyim ve bende yaklaşık 5 ay hep istifra ettim .doktorum bana limonlu su ve kraker yememi önerdi biraz iyi geliyo denemeni tavsiye ederim.benimde annem uzakta ama eşim saolsun çok yardımcı oluyor bana umarım bir an önce geçer.
güzel bi hamilelik dilerim

ahh cnmmm seni çok iyi anlıyorum.
cnm dışarı çıkmak stemezdi
kafamı kaldıramıyordum
sürekli uyuyordum be sürekli bi bulantı vardıı.
allahım diyordum kurtar benii
buzdolabını açamazdım nasıl kokuyordu varyaaa.
yemek ne yersemm oda yiyebilirsem tabee anında çıkarıyordumm.
artık bıkmıştımm
eşim dalga geçiyordu çocuğuda ağzından doğurcaksın diye.

bnm bunların hepsi 18. haftadan snra geçti.
inş. sen daha çabuk atlatırsın.

canım benim kendini hiç üzme herkesin bünyesi farklıdır kimisi hiç bulantı olmadan çok rahat geçirir kimisde senin benim gibi bulantılarla geçirir..benimde aynıydı işten bile ayrılmak zorunda kaldım 5 aylık olana kadar hastanede yattım serumlarla beslendim kilo verdim ama 5 aydan sonra bi iştahım açıldı doymak bilmedim lokantaya giderdik yemek yerdik bide çıkarken dürüm filan yaptırır elime alırdım yarım saat geçmeden tekrar acıkırdım ha bu arada 5 aydan sonrada bulnatılarım gitti bel ağrılarım basladı hiç oturamıyordum yatamıyordum sürekli masaj yaptırıyodum aileme kasılmalar filan derken doğum zamanı geldi ve bak hepsi bitti yani bunların hepsi geçici canım hepsi bitecek sen moralini yüksek tut..

merh sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallahhhhh,,,
ben de 3 aylık hamileyimmmmm
ikili ve üçlü test yaptımışmıydınızzzzzz

merh sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallahhhhh,,,
ben de 3 aylık hamileyimmmmm
ikili ve üçlü test yaptımışmıydınızzzzzz

merhaba canım ben doğum yaptım canım 16,5 aylık oğlum var benimmm inş sizde sağlıkla bebişini alırsınız darısı size olsun canım hayırlı doğumlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…