Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel sözlerin için tşklr aynı dilekleri bende senin için diliyorum inş.rabbim en yakın zamanda sanada nasip eder duanı bekliyorum senide duamda eksik tutmayacağım canım
3 aylık hamileyim ve 3 aydır başımı yastıktan kaldıramadım hep bulantı kusma halsizlik ne zaman düzeleceğim diye hergün ağlıyorum hiç huzurum kalmadı hiç mutfağa giremiyorum su bile bana kokuyur gibi geliyor uzaktayım ailem yanımda değil annem yok çok duygusalım
3 aylık hamileyim ve 3 aydır başımı yastıktan kaldıramadım hep bulantı kusma halsizlik ne zaman düzeleceğim diye hergün ağlıyorum hiç huzurum kalmadı hiç mutfağa giremiyorum su bile bana kokuyur gibi geliyor uzaktayım ailem yanımda değil annem yok çok duygusalım
canım benim kendini hiç üzme herkesin bünyesi farklıdır kimisi hiç bulantı olmadan çok rahat geçirir kimisde senin benim gibi bulantılarla geçirir..benimde aynıydı işten bile ayrılmak zorunda kaldım 5 aylık olana kadar hastanede yattım serumlarla beslendim kilo verdim ama 5 aydan sonra bi iştahım açıldı doymak bilmedim lokantaya giderdik yemek yerdik bide çıkarken dürüm filan yaptırır elime alırdım yarım saat geçmeden tekrar acıkırdım ha bu arada 5 aydan sonrada bulnatılarım gitti bel ağrılarım basladı hiç oturamıyordum yatamıyordum sürekli masaj yaptırıyodum aileme kasılmalar filan derken doğum zamanı geldi ve bak hepsi bitti yani bunların hepsi geçici canım hepsi bitecek sen moralini yüksek tut..
merh sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallahhhhh,,,
ben de 3 aylık hamileyimmmmm
ikili ve üçlü test yaptımışmıydınızzzzzz