kızlar 26.sında ameliyat oluyorum dualarınızı bekliyorum.

efesu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
41
0
86
İstanbul
kızlar 26.sında ameliyat oluyorum dualarınızı bekliyorum birde birsey sorucam 300cc kaç beden oluyor.benim boyum 1.71 58 kiloyum nasıl olur küçük degil degilmi birde meme ucundan çok kokuyorum bana şans dilerim ihtiyaçım var.

kızlar 26.sında ameliyat oluyorum dualarınızı bekliyorum birde birsey sorucam 300cc kaç beden oluyor.benim boyum 1.71 58 kiloyum nasıl olur küçük degil degilmi birde meme ucundan çok kokuyorum bana şans dilerim ihtiyaçım var.

canım şimdiden geçmiş olsun inşallah güzelce atlatırsın. 300cc kaç beden olur bilmiyorum. benim 225ccler 77-80 arası oldu b cup. bende meme ucundan oldum korkmana gerek yok..olumunekankayizsmile

canım şimdiden geçmiş olsun inşallah güzelce atlatırsın. 300cc kaç beden olur bilmiyorum. benim 225ccler 77-80 arası oldu b cup. bende meme ucundan oldum korkmana gerek yok..olumunekankayizsmile

tşk.ler canım senin ameliyatını okumuşdum gerçi biraz korkmuşdum sen ilk günlerde acı çekdini yazmışdın ama sonraki günlerde iyi olduğunu okudum şimdi bende o ilk günleri düşünüyorum.

tatlım bnm 300 cc 85 giyiniorum ama war olan meme dokusuylada alakalı yani biraz memen warsa değişiyor büyüklüğü

hic korkma canim.. ins. hersey diledigin gibi olur..
300 cc gayet iyi bence..
benim boyum 1.64 kilom 47 bana 255 cc takildi bugün 6.ci günüm
benim gibi dayaniksiz bi insan bile atlatti sen hic korkma bence
hayirli haberlerini beklicez:Saruboceq:

hic korkma canim.. ins. hersey diledigin gibi olur..
300 cc gayet iyi bence..
benim boyum 1.64 kilom 47 bana 255 cc takildi bugün 6.ci günüm
benim gibi dayaniksiz bi insan bile atlatti sen hic korkma bence
hayirli haberlerini beklicez:Saruboceq:

canım ya sağol inan bugün işde hep nasıl olucam dayanabilecekmiyim birde 4 yaşında oğlum var nasıl olur diye kafayı yedim arkadaşlarda ya biran önce olda bizde kurtulalım diyolar sen nasıl oldun dr.kimdi bira anlatırsan sevinirim.

Back
X