• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar 25 inde yumurtlamam mi olmuş çünkü o kadar koyu değil yeni katıldım cevaplarsaniz sevinirim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ezginur123

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
86
11
8
Yeni katıldım herkese merhaba 25 inde yumurtlamam olmuşmudur sizce çünkü çok net değil c çizgisi kadar

Eklentiler

• IMG_20201026_141608.webp
    IMG_20201026_141608.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 69
Evet canım silik çıkmış yumurtan çatlamış değerlendirdin mi peki . Bugünde değerlendir bence
Ben konu sahibi degilim sadece merak ettim. Ovulasyonda catladigini görebiliyor muyuz diye. Sanki oyle bir bilgi olmuyordu. Burada biri demisti ovulasyonda yumurtlamayi gorsen de catlayip catlamadigini bilemezsin diye.

Ben konu sahibi degilim sadece merak ettim. Ovulasyonda catladigini görebiliyor muyuz diye. Sanki oyle bir bilgi olmuyordu. Burada biri demisti ovulasyonda yumurtlamayi gorsen de catlayip catlamadigini bilemezsin diye.
Hayır öyle birşey yok. Eğer testi iki tarafta kırmızıysa T tarafı C tarafı gibi kırmızıysa yumurtlamadır ama eğer yumurtlamadan sonra T tarafı silik çıkarsa demekki yumurta çatlamış oluyor

Hayır öyle birşey yok. Eğer testi iki tarafta kırmızıysa T tarafı C tarafı gibi kırmızıysa yumurtlamadır ama eğer yumurtlamadan sonra T tarafı silik çıkarsa demekki yumurta çatlamış oluyor
Herkeste yumurtlamadan sonra silik çıkıyor. Herkesin yumurtası catlamiyor ama.

Ben o günü degerlendirmedim çünkü sonradan farkettim fazla da bir bilgim yoktu bugün degerlendirsem olurmu

Ben o günü degerlendirmedim çünkü sonradan farkettim fazla da bir bilgim yoktu bugün degerlendirsem olurmu
En önemlisi yumurtlama günü
Çatladıysa sen Yinede değerlendir
Ama yumurtlama günü çok önemli
Benim böyle çıktı bugün yakın sanki ama değerlendiricem tam yumurtlama değil ama değerlendircm😌

Eklentiler

• 48F4C8CF-6A5C-451B-9055-505396FD0582.webp
    48F4C8CF-6A5C-451B-9055-505396FD0582.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 76
Hayır daha yumurtlama olmamış. İkisinde aynı koyulukta olması gerek

Back
X