- 26 Ekim 2020
- 86
- 11
- 8
- Konu Sahibi ezginur123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım yumurtlama sonra çatlamışYeni katıldım herkese merhaba 25 inde yumurtlamam olmuşmudur sizce çünkü çok net değil c çizgisi kadar
Çatlayinca 26 daki gibi mi oluyor?Evet canım yumurtlama sonra çatlamış
Evet canım silik çıkmış yumurtan çatlamış değerlendirdin mi peki . Bugünde değerlendir benceÇatlayinca 26 daki gibi mi oluyor?
Ben konu sahibi degilim sadece merak ettim. Ovulasyonda catladigini görebiliyor muyuz diye. Sanki oyle bir bilgi olmuyordu. Burada biri demisti ovulasyonda yumurtlamayi gorsen de catlayip catlamadigini bilemezsin diye.Evet canım silik çıkmış yumurtan çatlamış değerlendirdin mi peki . Bugünde değerlendir bence
26 neredeyse yok gibi cikmis. Yok gibi cikmasi catlamis anlamina mi geliyor diye merak ettim. Oyleyse cok iyi. Bunu bilmek guzel.Evet canım silik çıkmış yumurtan çatlamış değerlendirdin mi peki . Bugünde değerlendir bence
Hayır öyle birşey yok. Eğer testi iki tarafta kırmızıysa T tarafı C tarafı gibi kırmızıysa yumurtlamadır ama eğer yumurtlamadan sonra T tarafı silik çıkarsa demekki yumurta çatlamış oluyorBen konu sahibi degilim sadece merak ettim. Ovulasyonda catladigini görebiliyor muyuz diye. Sanki oyle bir bilgi olmuyordu. Burada biri demisti ovulasyonda yumurtlamayi gorsen de catlayip catlamadigini bilemezsin diye.
Herkeste yumurtlamadan sonra silik çıkıyor. Herkesin yumurtası catlamiyor ama.Hayır öyle birşey yok. Eğer testi iki tarafta kırmızıysa T tarafı C tarafı gibi kırmızıysa yumurtlamadır ama eğer yumurtlamadan sonra T tarafı silik çıkarsa demekki yumurta çatlamış oluyor
En önemlisi yumurtlama günüBen o günü degerlendirmedim çünkü sonradan farkettim fazla da bir bilgim yoktu bugün degerlendirsem olurmu
Degerlendiremedim dün çünkü sonradan çıktı ve fazla anlamıyorum bu testten bugün de silik cikti bugün degerlendirsem acaba olurmuEvet canım silik çıkmış yumurtan çatlamış değerlendirdin mi peki . Bugünde değerlendir bence
Çatlamış olması ne anlama geliyorEn önemlisi yumurtlama günü
Çatladıysa sen Yinede değerlendir
Ama yumurtlama günü çok önemli
Benim böyle çıktı bugün yakın sanki ama değerlendiricem tam yumurtlama değil ama değerlendircm![]()
Yani yumurtan oluştuğunda hamile kalma şansın yüksekÇatlamış olması ne anlama geliyor
Anladım 23 u akşamı ilişkiye girdim 24 ünde çok silik çıktı bu nedirYani yumurtan oluştuğunda hamile kalma şansın yüksek
Çatladıgında artık beklemen gerek hamile kalıp kalmaman
Ama sen yine de değerlendir
23 ü testin nasıldı ?Anladım 23 u akşamı ilişkiye girdim 24 ünde çok silik çıktı bu nedir
23 ü testin nasıldı ?