kızlar herkese selam,işte bizim dogum hikayemizzzzzzz.son hafta sureklı kontrole gıdıyordum,nst de çok az sancılarım vardı ancak ben hıssetmıyordum,en son 23 kasımda kontrole gıttım sancılarım varmış ama yeterlı degılmiş,o gece çok sık lavaboya gıttım ve hıç uyuyamadım,24 kasım sabahı saat 7 gıbı eşime kahvaltı hazırlarken bir akıntı hissettim ve evet nişan gelmişti,panik yapmadım evde biraz vakit geçirdim,daha sonra dr.umu aradım hemen gel dedi,eşimle gittik,muayeneden sonra dr.um dogumun basladıgını ancak bebegın çok yukarda oldugunu soyledi,hemen sezeryana aldı,hazırlıklar yapılırken eşim annemi almaya gitti(annemde şehir dışından 1 gun once gelmişti)ben kendimi kotu hıssedıyordum,dr.uma bebegımın çok onemlı oldugunu soyledım,derken amelıyathane,belden spınal igne veeeeeeeeeeee bir aglama sesi,arkadan bu benim bebegim mi dedim ve hıçkıra hıçkıra agladım,yanagıma deydirip goturduler.evet artık guzel prensesim dogmuştu,BESTE' me kavuştum,ALLAH 'ıma çok şükür prensesim artık kollarımda.4500 gr.dogdu :)))) ancak şimdi sütüm yetmiyor,mamayla destekliyorum,biberon kolay gelincede memeyi tutmuyor:))) kızlar ALLAH isteyen herkese bebiş versin ve tum hamıleleri hayırlısıyla kurtarsın,ilerleyen zamanlarda resimlerinide koyarım.optum canlarımmmmmmmmmm.:dance::teytey:::teytey: