Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum doğrumu söyluyorsun bu benım prenses acıksada tok olsada herp kıpırdanıyo öyleyse yandık desene opuyorumnanaktanBenimki uyuyorken rahat ama acıkınca ya da yemekten sonra kıpır kıpır...Sonra gene uykuda oluyor...İlk çocukta böyle değildi...Uyuması falan yok gibi sürekli karnım dalgalanıyorduDoğuncada aynı şekilde 5 yaşına kadar sürekli hareket eden bir kızdı...Sonra 7 yaşdan itibaren duruldu
Rahat nefes aldık...Ama çok akıllı ve yaramaz oluyolar sürekli hareket eden bebekler...Kolay gelsin
![]()
benim kizim da gecen haftaya kadar daha hareketliydi,simdi sanirim bir duzen olustu gunduz fazla hareketli degil ama gece 10 gibi uyaniyor 1-2 saat hareket edip gene uyuyor.Bu haftalardan sonra git gide azalir diyolar,zamanlarinin yuzde 90 i uykuda gecermish,o yuzden simdilik hareketlrinin tadini cikarmak lazim,insanin ici guluyor onlar oynadikca![]()
sofika benimde bu haftalarda bir azalma oldu hareketlerinde, benim bebeğimde hep gece hareketleniyordu ama artık eskisi kadar değil bende endişe etmeye başlamıştım.