kızlar 24 haftada bebeğı çok hareketlı olan varmı ?

almiram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
22
0
36
İstanbul
kızlar sımdı bundan korkkulurmu dıyosunuz ama hıc durmuyo kıpı kıpır 24 haftam doluyo aksam ayağını hısstttım ıcım costu ama bu kadar harketlı olması ıyımıkı sızce bılgısı olan varmı

valla benimki de hiç yerinde durmuyo. çok hareketli. hareketli olması bebeğinin sağlıklı olduğunu gösteriyo hareket etmezse kork sen. ne güzel işte kıpır kıpır:)

Aynen bende de aynı durum var içim kıpır kıpır her daim :)
Hatta gece uykumun arasında bile hareketlerini hissediyorum.
Bence hareketli olması iyi bir şey ne güzel işte ben burdayım diyor hep :)

Benimki uyuyorken rahat ama acıkınca ya da yemekten sonra kıpır kıpır...Sonra gene uykuda oluyor...ılk çocukta böyle değildi...Uyuması falan yok gibi sürekli karnım dalgalanıyordu;)Doğuncada aynı şekilde 5 yaşına kadar sürekli hareket eden bir kızdı...Sonra 7 yaşdan itibaren duruldu;)Rahat nefes aldık...Ama çok akıllı ve yaramaz oluyolar sürekli hareket eden bebekler...Kolay gelsin;)

Benimki uyuyorken rahat ama acıkınca ya da yemekten sonra kıpır kıpır...Sonra gene uykuda oluyor...İlk çocukta böyle değildi...Uyuması falan yok gibi sürekli karnım dalgalanıyordu;)Doğuncada aynı şekilde 5 yaşına kadar sürekli hareket eden bir kızdı...Sonra 7 yaşdan itibaren duruldu;)Rahat nefes aldık...Ama çok akıllı ve yaramaz oluyolar sürekli hareket eden bebekler...Kolay gelsin;)
kuzum doğrumu söyluyorsun bu benım prenses acıksada tok olsada herp kıpırdanıyo öyleyse yandık desene opuyorumnanaktan

ya benım nıe öle olmuyo yaa kafayı yıcem ha aaalaelaelaelaelae ben 31 haftalığım benmde bebeğim oynuyor hareketlerını sureklı hıssedıyorum bı saat oynamadığı olmuo hıç ama hep kıbar kıbar oynuyo
karnımı ittırıyor sankı ama o kadar :uhm: .yok ayak hıssettm yok dışardan acayıp bellıoluyo yok gece uyutmuyo böle şeyler olmuyo
neden yaaaa :oklava:

ceydaaacım nedenını bılemem tabı ama ben hareketlerınıde cok erken hıssettım yanlız bıldığım tek sey oda varsayım ustune kızlar daha haşarat hareketlı oluyormusguclubacismile

bende hıssedıyorum hareket özellıkle sırt ustu uzanınca oturunca ayakları yukarda olduğu ıçın yukarda hıssedıyorum hep ama neden kıbar hıssedıyorum onu anlamıyorum bilmiyorumkismile
acaba benım ıç karnımmı geniş kaydirigubbakcemile3 bıde şeyi merak ediyorum,hareketleri ne zaman uyutmayacak sevıyeye gelıo acaba?

ben hareketlerini çok çabuk hissettim ama benimki hiç kıpır kıpır değil ama keyfine göre hareket ediyo uyuşuk olucak herhald ebiraz beni hiç rahatsız etmiyo ufaklığım hele dışardan hiç belli olmuyo şuan son haftamdayım hala uyuşuk uyuşuk hareket ediyo yani sağlıklı olsunda oğlum napalım doktor gayet ii dedi kiloluymuş biraz ondan acaba kilodanmı hareket edemiyoki.

ben dışardan seyrediyorum resmen hareketlerini. karnım sürekli dalgalanıyo. bi sağ şişiyo bi sol bi yukarı bi aşağı:) neresi nerde bi türlü anlayamıyorum. anca doktora gidince kafası sağda diyo da anlıyorum

benim kizim da gecen haftaya kadar daha hareketliydi,simdi sanirim bir duzen olustu gunduz fazla hareketli degil ama gece 10 gibi uyaniyor 1-2 saat hareket edip gene uyuyor.Bu haftalardan sonra git gide azalir diyolar,zamanlarinin yuzde 90 i uykuda gecermish,o yuzden simdilik hareketlrinin tadini cikarmak lazim,insanin ici guluyor onlar oynadikca :nazar:

ayy ne güzel benim daha hareketleri hissetmem için bi 3 haftam var sanırım Mevlam bizede nsip etsin inş.:)

kızlar ben 20 haftalık hamişim ama çok fazla aşırı hareket hissetmıyorum hele gün içinde çok çok az
ve hafif ama akşam yatınca eşim karnımın üzerinden bebeşimizi sevınce hareketlenıyo
gün içinde hareket yok uyyomu napıyo anlamadım ki bu haftada bu şekilde ve sıklıkta hareket normalmi
yoksa korkayım mı bilemedim napsam sizce ?

zaten anca başlıyo hareketleri daha net hıssetmezsn seyrme seklınde oluyo gttkçe bellıoluyo 23 haftadan snra falan yanı sanırım CADIARZU

benim kizim da gecen haftaya kadar daha hareketliydi,simdi sanirim bir duzen olustu gunduz fazla hareketli degil ama gece 10 gibi uyaniyor 1-2 saat hareket edip gene uyuyor.Bu haftalardan sonra git gide azalir diyolar,zamanlarinin yuzde 90 i uykuda gecermish,o yuzden simdilik hareketlrinin tadini cikarmak lazim,insanin ici guluyor onlar oynadikca :nazar:

sofika benimde bu haftalarda bir azalma oldu hareketlerinde, benim bebeğimde hep gece hareketleniyordu ama artık eskisi kadar değil bende endişe etmeye başlamıştım.

sofika benimde bu haftalarda bir azalma oldu hareketlerinde, benim bebeğimde hep gece hareketleniyordu ama artık eskisi kadar değil bende endişe etmeye başlamıştım.

daha cok uykuya ihtiyaclari var simdi cok buyume zamani :) Eger seni rahatsiz edecek bir hareketsizlik varsa,aksam saatlerinde sakin bir koseye uzan ve en az 1 saat bekle,bu bir saat icinde 10 defa hareket etmesi lazimmis (bende 10 dan az oluyor son gunlerde).Daha az hareket ederse doktora gidin diyolar,ben gittim hersey yolunda dedi doktorum.

bende 35. haftaya giriyorum ve gün içerisinde ve özlelikle akşamları aşırı hareketli, bir orada bir burada , sanırım karın duvarımda çok ince ayağını dışarı ittirdiğinde görebiliyoruz. Zaten oturukende karşımdaki kişi çok net görüyor bebeişim hareketlerini.

ama benimde hiç bugüne kadar beni uykudan uyandıracak kadar aşırı bir hareketi olmadı gece.

kızlar birde mesela akşam çok hareketleniyor gerdiriyor, sidik torbama aşırı baskı yapıyor , açıyorum karnımı ışık direk karnıma vurunca duruyor hiç hareket etmiyor ama kapatınca karnımı kıyafetleri indirince başlıyor yine tepinmeye çok ilginç geldi bana

sizlerde bunu yaşayan varmı?

Back
X