kızlar 2 konuda fikirlerinize ihtiyacım var?

lalibela

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
227
0
296
Samsun
1. olarak misafirler icin masa örtüsü seti (masa örtüsü+rannır+pecete) almak istiyorum.masa örtüsü setinizi alırken örtünün yemek takımıyla uyumuna mı yoksa salonunuzdaki koltuk esya dekorunuzun rengine uymasına dikkat ediyorsunuz? fikirlerinizi sunarak bana yardımcı olun arkadslar cok kararsızım

2. olarak kahvaltı takımı alıcam 2 model arasında akrasız kaldım:) yardımlarınızı ve fikirlerinizi istiyorum
1. model karacanın

2. model olarak porland armelle serisinden cok parcalı bir takım olusturmayı düsündüm

kızlar sizce hangisi daha güzel ve kullanıslı ?

örtü takımı yemek takımına uygun olursa daha şık durur canım kahvaltı takıınada gelince 1. takım hoş bence hem iç açıcı renklere sahip masada renkli şeyler iştah açar bunuda hatırlatmak istedim:)

ben olsam beyaz gümüş tonları masa örtüsü takımı seçerdim çnkü gümüş rengi her renkel uyum sağlar.
kahvaltı takımlarından da 1. güzel ikinci hem güzel değil hem de köşeleri hemen kırılır çk kaba duruyor.sofrada da çk yer kaplar

Masa örtüsü yemek takımıyla uyumlu olmalı
Bu takımlardan da 1.si daha güzel

Masa örtüsü yemek takımıyla uyumlu olmalı bence,
ilk takım arkadaşımda var ve çok hoş duruyor renkli renkli

Son düzenleme:
tabiki uyumlu olması gerekir bence ekru rengini al bütün takımlara uyar benim topicte var bi tane masa örtüsü markafoniden aldım peçeteleri yüzükleri filan hepsi içinde hem ucuz hemde şık bişey

diğerine gelince karacanın ki daha güzel çünkü kahvaltı yapıcan cıvıl cıvıl olsun iştah açsın görsellik katsın diii mi

kızların dediği gibi ilk resimdeki renkli kahvaltı takımı daha güzel diğerini beğenmedim.

kahvaltı takımı olarak ilk numara karacanın seti harika çok güzel canlı canlı iç açıcı

bende aynı fikirdeyim masa örtüsü ile yemek takımı uyumu olmalı
ve kahvaltı takımı konusunda bu ikisinden biri konusunda kararlıysan bir numara

Son düzenleme:
en güzeli yemek takımını salon mobilyana göre alıp, örtünün her ikisine de uyumlu olması....
şahsen ben öyle yaptım.yemek masasını kurduğum zaman salonda hiç sırıtmıyor. hatta salonla birbirini tamamlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…