Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Kizlar 2. Cizgiyi goren varmi
- Konu Sahibi Besttt
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- belirtiler gebelik adet gecikmesi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet biraz gördüm gecikme var mıKizlar benim gordugumu sizde goruyor musunuz? Eki Görüntüle 2949079
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Var ama kuruma gibi duruyor kaç dk çıktı bata kaç gün var ?Kizlar benim gordugumu sizde goruyor musunuz? Eki Görüntüle 2949079
Evet 6. GunEvet biraz gördüm gecikme var mı
Peki testi yaptıktan hemen sonra mi gördün.yani ne kadar süre sonraEvet 6. Gun
Bende bikac gundur ondan supheleniyorumYani pkossan belki geç döllenme olduğu için silik olabilir yoksa az bir gecikme değil
Testi yaptim 2 dk bekledim yok diyip kenara attim bu kadar silik olabilecegini dusunmedigim icin dikkatli bakmadim acikcasi az once isiga tuttugumda farkettimPeki testi yaptıktan hemen sonra mi gördün.yani ne kadar süre sonra
- 28 Haziran 2011
- 60.983
- 153.412
- 898
- 6 Şubat 2018
- 195
- 64
- 48
Evet canım kan ver bence hayırlı olsun inşallahKizlar benim gordugumu sizde goruyor musunuz? Eki Görüntüle 2949079
- 17 Ocak 2018
- 871
- 424
- 103
Üç dört gün sonra yenile aslında yarın bile yenileden hemen çıkıyor mu silik çizgi önemli olan bu sonra sonuç aynı olursa kan verirsinBende bikac gundur ondan supheleniyorum
Yarin tekrarlayacagim dediginiz gibi varsa zaten yine silik cikar kuruma cizgisiyse de anlamis olurumÜç dört gün sonra yenile aslında yarın bile yenileden hemen çıkıyor mu silik çizgi önemli olan bu sonra sonuç aynı olursa kan verirsin
Ayyy tuylerim diken diken oldu okuyunca :)))) insallah oyledirrEvet canım kan ver bence hayırlı olsun inşallah
DiiiimiiiiiÇok silik ama belli
O zaman normal .bende test yapıyor ne hafif çıkıyor bir 15 dakika sonra bu ikinci çizgi beliriyor.ama insllah siz hamilesinizdirTesti yaptim 2 dk bekledim yok diyip kenara attim bu kadar silik olabilecegini dusunmedigim icin dikkatli bakmadim acikcasi az once isiga tuttugumda farkettim
- 6 Şubat 2018
- 195
- 64
- 48
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin güzel sonuç alırsan bizimle de paylaşAyyy tuylerim diken diken oldu okuyunca :)))) insallah oyledirr
Tabiki paylasirim yarin yine test yapcam yine silik cizgi gorursem kan vermeye gidicem yazarim buraya da :)İnşallah canım Allah gönlüne göre versin güzel sonuç alırsan bizimle de paylaş
Himmm, suan onumde 4 adet yapilmis test var ve sadece son yaptigim da bi cizgi var hepimizin hakkinda hayirlisi olsun Allah isteyen herkese nasip etsinO zaman normal .bende test yapıyor ne hafif çıkıyor bir 15 dakika sonra bu ikinci çizgi beliriyor.ama insllah siz hamilesinizdir