İbrahim saracoglunun onerisiymis bu tadi falan nasil ki ogul otunun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fazla değil canım demekki öyle içilmesi gerekiyor aynen bizde bu yüzden etki etmiyor olabilir ben bunu uyguluyorum ama ben 2 bardak içebiliyorum ve günaşırı içebiliyorum hergün değil yaniGünde 3-4 bardak biraz fazla değil mi kızlar? Veya olması gereken bu da biz daha az içtiğimiz için mi olmuyo acaba?
Fazla değil canım demekki öyle içilmesi gerekiyor aynen bizde bu yüzden etki etmiyor olabilir ben bunu uyguluyorum ama ben 2 bardak içebiliyorum ve günaşırı içebiliyorum hergün değil yani
Ben yapamıyorum artık canım ya. Hem olmuyo hem de sağlığıma zarar veriyorum gibi geliyo
Birakan birakana boyle gordukce heves meves kalmiyor hic dmi
Sende mi bırakıyorsun artık uğraşmayı canım
Herkes bıraktı gibimatemm resen elmasekeri daha öncelerde başka arkadaşlarda vardı bıraktı hepsi birine mesaj atmıştım kilo aldım büyüdü şimdi uğraşmıyorum demişti keşke benimde kilo alınca büyüse ben çok fazla yükleme yaptığımı düşünmüyorum o yüzden sağlığımı etkileyeceğini düşünmüyorum hem ısırgan çayı oğul otu çayı bir sürü faydaları var ben içebildiğim kadar içmeye devam edicem tek taraflı yağlarıda sürücem gittiği yere kadar herkes bıraktı ya ama kimse bişeyi 6 ay hergün yada gün aşırı 6 ay kullanmadan bırakıldı
Sağlığımdan olmaktan korktuğum için devam etmek istemiyorum canım ya. Göğüs evet önemli ama bir yere kadar. Artık sürekli adet düzensizliği yaşamaya başladım. Korkuyorum kötü bişey olursa diye
Herkes bıraktı gibimatemm resen elmasekeri daha öncelerde başka arkadaşlarda vardı bıraktı hepsi birine mesaj atmıştım kilo aldım büyüdü şimdi uğraşmıyorum demişti keşke benimde kilo alınca büyüse ben çok fazla yükleme yaptığımı düşünmüyorum o yüzden sağlığımı etkileyeceğini düşünmüyorum hem ısırgan çayı oğul otu çayı bir sürü faydaları var ben içebildiğim kadar içmeye devam edicem tek taraflı yağlarıda sürücem gittiği yere kadar herkes bıraktı ya ama kimse bişeyi 6 ay hergün yada gün aşırı 6 ay kullanmadan bırakıldı
Ben küçük pompa almıştım göğsümü içine alacak kadar büyük değilBende devam ediyorum simdilik devam ettigim yere kadar bakalim doktora gidip hormonlara tekrar baktiricam su gogus buyitme pompalari var onlari deniycem yaglarla birlikte ama temmuzda tatile gidicez nisanlimla moral 0 bende bikini nasil giycem millette lop lop gogusler kiskancliktan olurum herhalde. Offf off eylulde dugunum var gelinlik istedigm gbi olamiycak ayyy bunaldim iyice buyise birazcik azimlencem birax
Ben küçük pompa almıştım göğsümü içine alacak kadar büyük değil
Denedin mi hic peki ise yariyormu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?