kızlar 14 haftalık gebeyim bebeğimin cinsiyeti belli olur mu?

ayprensesi23

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
19
0
6
34
İstanbul
bugünümle tam 14 hafta 5 günlük gebeyim.. bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum ama bi yandan da hastaneye gitmek için acale etmeyeyim diyorum. tabi ki önceliğim sağlık bana yardımcı olun kızlarrr... bu ayın 28 de kontrolüm var beklemelimiyim sizce?

doktoruna ve kullanılan ultrason cihazının kalitesine göre değişir canım. benim doktorum 11+4 te söyledi cinsiyetini. o hafta detaylı ultrasonla bakmıştı. seninki de görülebilir bence. bu arada erkek bebklerinki daha erken görülebiliyormuş.

enelde 16.haftada bellı oluyor senın randevu tarıhın tam ozamanlarda bekle bence acele etme

belli olur benim 12 haftalik da belli olmustu

ttalım ben 2li taramam da 12+4 tüm ve kesin net erkek dedi yanılma olmuo taramada canm çünkü o ultrason çok net ve gelşmiş

Benim doktorum 8 . Haftada bu fasulye kocaman bi adam olacak dedi agzindan kacirdi 12. Haftada erkek dedi . Cnm doktorlar seklinden anliyolar kiz mi erkek mi ama erken soyleyip yanilmamak icin bekliyolar. Benim annem kardesime hamileyken doktoru 6. Haftada bu cocuk erkek olacak demis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…