- 3 Eylül 2024
- 115
- 37
- 29
- Konu Sahibi Aysenur38ao
Kızlar 10 aydır deniyorum bebeğim olmuyor nolur öneri fikir verin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşiniz sperm versin üzülmeyin takmayın bir ay salın kesin o ay kalırsınız.Ben doktora gittim bı kaç kere bı sorun olmadığı söylendi , eşimde gidecek . Rahim filmi de çektirmeyi düşünüyorum
İnsallaheşiniz sperm versin üzülmeyin takmayın bir ay salın kesin o ay kalırsınız.
Hiç ovülasyon testi denedin mi?Kızlar 10 aydır deniyorum bebeğim olmuyor nolur öneri fikir verin
Sadece bir sefer kullandimHiç ovülasyon testi denedin mi?
Onunla çok hamile kalanlar oluyor bence onu denemelisinSadece bir sefer kullandim
Onunla çok hamile kalanlar oluyor bence onu denemelisin
Duydum ama hiç denemedim canım ovülasyon testini birgebeningunlugu Instagram sayfası var ordan alabilirsin birde onun hesabını takip etAlayım bakalım bu ay .peki çörekotu bal tarçın karışımı varmis onunla bı bilgin var mj
1 seneye kadar normalmiş çok fazla var sebepsiz hiç bir sorun yokken hamile olamayan stresten yapmayın çok zor ama Allahin izniyle olurKızlar 10 aydır deniyorum bebeğim olmuyor nolur öneri fikir verin
Onceleri çok stres yapardım bıraktım artık inşallah olur en hayırlı zamanda1 seneye kadar normalmiş çok fazla var sebepsiz hiç bir sorun yokken hamile olamayan stresten yapmayın çok zor ama Allahin izniyle olur
Takip ediyorum o hesabı da canm almadım testini falanDuydum ama hiç denemedim canım ovülasyon testini birgebeningunlugu Instagram sayfası var ordan alabilirsin birde onun hesabını takip et
İnşallah zor bir durum aynı şeyi yaşıyorum bende Rabbım en kısa zamanda kuzularimizi kucağımıza almamızı nasip etsinOnceleri çok stres yapardım bıraktım artık inşallah olur en hayırlı zamanda
Benimde 11 ay olcak bende yeni yapmaya başladım bu ay hayırlısı bakalım daha yumurtlama yokTakip ediyorum o hesabı da canm almadım testini falan
İnşallah hayırlısıBenimde 11 ay olcak bende yeni yapmaya başladım bu ay hayırlısı bakalım daha yumurtlama yok
Bazen belirti de olmayabiliyormuş inşallah hamilesindir9 ay da benim oldu. Adetim 3 gün geçti. Yine gebe değilimdir diye test bile yapmıyorum:))) hiçbir belirtim yok..