Doğuma Hazırlık kızlar 1.5 ay sonra kızım olacak isimler arasın da kararsız kaldım yardım lütfen :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Konuyu iki kere okudum anlamak için ..isim konusundada şu ara kime sorsam , garip garip isimler koyuyor çocuklarına yav Hatice'nin ,asımın ,Ömer'in Fatıma'nın Ayşe'nin suyumu çıktı :) Rabbim hayırlı evlat versin ...

Ben miray ve esila isimlerini çok seviyorum. Benim bir arkadaşımın arkadaşının adı miraydı ve aynı kız esila adlı bir ajansta çalışıyordu (öylesine bir örnek) severim ya.

kızlar herkese ısım onerılerı ıcın çok teşekkur ederım , ınanın bu ısım konusunda kafam çok karışık artık son hafta hala karar veremedım

ustunde takıldığım ısımler

mira ada
alya mıra
alya derin
miray
mira
damla

bunların arasında önerınız hangısı olurdu

Son düzenleme:
sanki bu isimlerin ruhları yok gibi:s en popüler isimler bir araaya getiriliyor aynı fabrikadan çıkmış gibi. ada mira mesela gerçekten ruhsuz bir isim . biraz daha araştırın bence kızınızı gözünüzün önüne getirin ona yakışacak bi isim bulmaya çalışın. beğendikleriniz dışında ama benim önereceğim isimler nazlı, ruken , rüya, bahar, ipek, ece , melis

Ben Melis,Ela,Zeynep ve Gökçe isimlerini beğeniyorum belki bir alternatif olur sizin için.

Su an piyasadaki 0-1 yas bebeklerin yarisinin adi alya, yarisininki mira.. bence artık fabrikasyon olmaya basladi.

Sare, Mina ve Ipek kulagima hos gelen isimler canim.

Su an piyasadaki 0-1 yas bebeklerin yarisinin adi alya, yarisininki mira.. bence artık fabrikasyon olmaya basladi.

Sare, Mina ve Ipek kulagima hos gelen isimler canim.

haklısınız, sonra okula gidince bir sınıfta aynı isimden en az 2 tane oluyorlar. bu çocuk için kötü bir durum ilginç bir isim arıyorsanız ilk çocuğunuzsa ilkim ismi hoşuma gitmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…