dilosch89 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2009 470 0 96 36 İstanbul 17 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dilosch89 #21 cok saol canım kalıcımı pekı?? benım tenımde her koku kalmıyoda cok tesekkur ederım yarın denyım bende
cok saol canım kalıcımı pekı?? benım tenımde her koku kalmıyoda cok tesekkur ederım yarın denyım bende
LonelyLove siyaha aşığız beyaza deli Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2008 550 0 116 İstanbul 17 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dilosch89 #22 dilosch89 .!.: cok saol canım kalıcımı pekı?? benım tenımde her koku kalmıyoda cok tesekkur ederım yarın denyım bende Genişletmek için tıkla... bende çok kalıcı canım buram buram kokuyor valla koklamaya doyamıyorum.birde şekerli candy var oda çok güzeldir bak onuda kullandım.very irresistible nasıl bir koku buarada biara dpde denedim ama bu kokuyu pek bişey anlamadım kokusundan.
dilosch89 .!.: cok saol canım kalıcımı pekı?? benım tenımde her koku kalmıyoda cok tesekkur ederım yarın denyım bende Genişletmek için tıkla... bende çok kalıcı canım buram buram kokuyor valla koklamaya doyamıyorum.birde şekerli candy var oda çok güzeldir bak onuda kullandım.very irresistible nasıl bir koku buarada biara dpde denedim ama bu kokuyu pek bişey anlamadım kokusundan.
dilosch89 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2009 470 0 96 36 İstanbul 17 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dilosch89 #23 very ırrestible cok kalıcı bı koku canım ya sekerlı diil ama cok degısık hos bı koku her sktıgımda kız yurdunda kalıyorum kızlar sorar:)
very ırrestible cok kalıcı bı koku canım ya sekerlı diil ama cok degısık hos bı koku her sktıgımda kız yurdunda kalıyorum kızlar sorar:)
dilosch89 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2009 470 0 96 36 İstanbul 17 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dilosch89 #24 tamam canımm cok saoll denıyım su ralph lauren ralphi ve candy i:)