Gelinlik Modelleri Kızlaarrr Buda benim Gelinliğimm...

gelinliğin alt kısmı çok hoşuma gitti ama üst kısmını beğenmedim ayakkabıların ayrı bi güzel zaten mutluluklar

ayakkabılar çok güzel. alt kısmıda hoş ama üst kısmın askısı dantel yada kelebek kol gibi bişey olsaydı daha hoş olurdu.

Allah mutlu etsin cnm cok güzelmiş gelinligin .. ayakkabıların zaten ayrı güzel.. bende mi böyle bişey alsam ayakkabılarımı ..:) bilekten baglamamı ?

Allah mutlu etsin cnm cok güzelmiş gelinligin .. ayakkabıların zaten ayrı güzel.. bende mi böyle bişey alsam ayakkabılarımı ..:) bilekten baglamamı ?

sağol tatlım benim en güselleri senin olsun.ayakkabıya gelince çok rahat ve şıktı.bide çırt çırtlıydı hiç açılmadıda

değişik bir gelinlik ve sana çok yakışmış. Farklı olmayı bilen kadınları severim

gelinligin cok güzel, sende cok güzel olmussun...
mutlulugun daim olsun canim...

değişik bir gelinlik ve sana çok yakışmış. Farklı olmayı bilen kadınları severim

tşk ederim cnmm.evet gelinlik konusunda biraz alışılmışın dışında bi gelinlik tercih ettim.çünkü hangi gelinlikçiye gitsen hemen hemenaynı mdoeller var.ve gelinliğime ilk görüşte vurulmuştum

lucky merhaba gelinligini ama özellikle ayakkabılarını cok begendim.. Allah mutlu mesut etsin insllah

benim senden bir ricam olucak, kısmetse dugunum bu kıs olacak.. malum hava pek guzel olmayacagı icin iç mekan cekim istiyorum senn fotograflar super mekan bir harika bana nerde cekim yaptıgınızı yazabilir misin ama ben daha ozelden mesaj yazamıyorum bu sayfayı da kapatırım falan goremem cevabını lutfen bana özelden mesaj at.

cok tesekkurler!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…