• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlaarrr Buda benim Gelinliğimm...

lucky88

Bırak gülüşlerin can evimin penceresi olsun.
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.174
15
158
58647160967623871211404.jpg

lllf.jpg

mmmxb.jpg

nnnnt.jpg

Bakalım bepenicekmisiniz :asigim:

ilk yorum benden olsun gelinliğin cok güzel canım sanada cok cok yakısmıss kumasın ve modelin uyumundan olsa gerek cok asil duruyor.satın mı aldınız yoksa diktirdiniz mi ?

ilk yorum benden olsun gelinliğin cok güzel canım sanada cok cok yakısmıss kumasın ve modelin uyumundan olsa gerek cok asil duruyor.satın mı aldınız yoksa diktirdiniz mi ?

Kiraladım canım Özel diki oldu.Bu arada çok tşk ederimzemuszemus

çokk güzelmiş gelinliğin özellikle ayakkabılarına bayıldım.. :)))
Allah mesut etsin :nazar:

Hepinize Tşk ederimmm :icecream:

alt kısımlardaki volanlar güzel durmuş..ama kuşak çok abartılı gibi geldi bana birde isim yazıyor üstünde hani sanki daha naif kibar ve gösterişsiz olsa daha güzel olabilirdi..birde ayakkabıların çok hoş..Allah mutlu mesut etsin..

alt kısımlardaki volanlar güzel durmuş..ama kuşak çok abartılı gibi geldi bana birde isim yazıyor üstünde hani sanki daha naif kibar ve gösterişsiz olsa daha güzel olabilirdi..birde ayakkabıların çok hoş..Allah mutlu mesut etsin..

Kuşak sonradan aklımıza geldi unutmuştuk yani :)) daha sonra annemle gidip b gelinlikçiden aldık yani bana çokta abartılı yada çokta göze batıcak kadar kötü gelmedi ama yinede tşk ederimkaydirigubbakcemile2

gelinlik cok güzel ama krem gelinliğe kırmızı kumas parcası niye sararlarsa cok ilkel bişe bence

gelinlik cok güzel ama krem gelinliğe kırmızı kumas parcası niye sararlarsa cok ilkel bişe bence

genelde herkeste olduğy gibi bizdede gelin evden çıkarken kırmızı kuşağı bağlanır:icecream:

Back