merhaba,
ben 2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım.adetim 10 geçince kan verdim.hcg 123 çıkmıştı.ertesi gün kanam geçirdim ve korktum tabiki sevinemeden üzüldüm.kanamam olunca hemen kan verdimhcg 75 e düştü.ve doktor bana kimyasal gebelik yaşadığımı söyledi.değerim düşene kadar iki günde bir kan verdim.çok zor bir durumdu.
umarım sizde böyle bişey yaşamazsınız.sizi görünce hemen yazmak istedim.benim ilkti çünkü ve sonrası beni çok üzdü.
size tavsiyelerim var;
öncelikle sakın ama sakın üzülmeyin.huzurlu olun mutlu olun..allah nasip etsin inşallah.maşallah değerinizin yükselmesi iyi gidiyor gibi.
hemen yarın eğer kullanmıyorsanız folik aside başlayın.folidoce isimli her gün birtane alın mutlaka.
ve diyelimki kimyasal gebelik hiç korkmayın aynı adet oluyorsunuz hiçfark yok.en iyi tarafı kürtaja gerek kalmaması kanama ile düşmesi ve bana doktor şunu söylemişti kimyasal gebeliksin ve çoğu kadın farketmeden bunu yaşıyor kanamayla adet görüyor sen bilinçli olduğun için gebeliğini erken farketmişsin ve şimdi böyle oldu.embrio sağlıklı olmadığı için rahime tutunamıyor.senin sağlığında bir sorun yol demişti.
neyse çok uzatmayayım.yani hiç korkmayın.kendinizi üzmeden çok huzurlu bir hamilelik geçirirsiniz inşallah.ben inanıyorum herşey sizin için çok güzel lacak.ben yukarıda saydıklarımın hiçbirini yapmadım maalesef.kendinize çok ama çok iyi bakın