Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kizlaar toplanın rica ediyorum yardımmm

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

burcumesee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
8
0
1
35
Herkese merhabalar lütfen yardım; seyrek ve şekilsiz olan kaşlarıma kontür yaptırdım.çok kötü oldu bu micropunctur yöntemi ile ilgili kaşlalarını sildiren varmı, gerçekten dedikleri gibi 1, 2 seansta çıkıyormu kaşlara bir zararı oluyormu şimdiden teşekkürler

merhaba ben Ayten Kömürcü hanımefendiye gittim.korkunç bir kaşım vardı.dehşet içindeydim :) ayten hanım bana 4 seansta düzeltebileceğini söyledi ve kendimi onun ellerine teslim ettim.çok şükür dediği gibi de oldu .Bu konuda bence ayten hanım işinin en iyisi diyebilirim.hiç düşünmeden kapısını çalabilirsiniz elinden gelenin en iyisini yapan biridir. teşekkür ederim Ayten hanıma iyi ki tanımışım.

görsel var mı?

Merhaba ben kabusum olan kaş kontürlerimden bu yöntemle kurtuldum. Başka başlıklarda da yazmıştım. Resimleri en kısa zamanda paylaşırım. Nasıl bir sıkıntı olduğunu biliyorum öyle bozuk bir şeyi yüzünüzde taşımak insanın bütün psikolojisini bozuyor. Herkes görsün istiyorum sonuçları, çok mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…