Kızlaaarrrr Yarına Ne Yemekler Pişiyor 🔪 Haydi birbirimize fikir verelim 😅

Kesinlikle ara ara yapacağım bi yemek yani.
Benim çocuklarım mantarı hiç bir türlü sevmez ve yemezler onlar bile arasında hiç farketmeden yediler
Yaa cok sevindim icine katmasanız da olurdu hani tarifte yok ama.biz sevdigimiz icin bazen icine bazende hic dogramadan direk tereyag ile ustune diziyorum muhtesem oluyor afiyet olsun tekrar haber verdiginiz icin tesekkur ederim bende sıkıstırmıs gibi oldum yapın diye yinede kusuruma bakmayin

Kesinlikle misafirlere yapılabilecek bi yemek hem basit hem düsündürmeyen umarim daha cok yapacağınız insanlar girer hayatınıza

Ne iyi yaptınız ya yapın demekle günü güne atıp duruyordum çok iyi yaptınız İnanın
Mantarı ben ve eşim çok sevdiğimiz için ve evde de olduğu için katmak istedim ve güzel oldu. Üstüne dizseydim çocuklar direk yemezlerdi zaten böylesi çok daha iyi oldu

Kesinlikle misafirlere yapılabilecek bi yemek hem basit hem düsündürmeyen umarim daha cok yapacağınız insanlar girer hayatınıza
Aminnnn
Bende aynı fikirdeyim. Pratik ve güzel bi lezzet.
Misafirlerime de sunacağım Allah’ın izni ile

Aminnnn
Bende aynı fikirdeyim. Pratik ve güzel bi lezzet.
Misafirlerime de sunacağım Allah’ın izni ile

Cok sevindim gercekten

Bugün menunuzde ne var kizlar bu ne yemek yapacagim derdi beni gerip duruyo
Ayyy kusura bakmayın gördüm yazamadım size. Ben piliç sarma vardı onu yapmıştım. Bugün yanına da pilav ve dünden yayla çorbam vardı.

Kızlaaaarrrr toplaşın bakalım akşama menülerinizi alayım

Canlarrr hepinize hayırlı akşamlar. Ya Allah Bismillah deyip ilk sahur menülerinizi alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…