Kesinlikle ara ara yapacağım bi yemek yani.Nasıl olduafiyet olsunnnn
Yaa cok sevindim icine katmasanız da olurdu hani tarifte yok ama.biz sevdigimiz icin bazen icine bazende hic dogramadan direk tereyag ile ustune diziyorum muhtesem oluyor afiyet olsun tekrar haber verdiginiz icin tesekkur ederim bende sıkıstırmıs gibi oldum yapın diye yinede kusuruma bakmayinKesinlikle ara ara yapacağım bi yemek yani.
Benim çocuklarım mantarı hiç bir türlü sevmez ve yemezler onlar bile arasında hiç farketmeden yediler
Kesinlikle misafirlere yapılabilecek bi yemek hem basit hem düsündürmeyen umarim daha cok yapacağınız insanlar girer hayatınızaGayet pratik ve lezzetli oldu
Fikrinize sağlıkSayenizde yeni bi yemek keşfettim. Dün kvlerimde bendelerdi onlar da çok beğendiler.. Tuzunun biraz elimden fazla kaçması dışında hiç bir sorun yoktu
Eşim zaten yeni lezzetlere açık birisidir
Ne iyi yaptınız ya yapın demekleYaa cok sevindim icine katmasanız da olurdu hani tarifte yok ama.biz sevdigimiz icin bazen icine bazende hic dogramadan direk tereyag ile ustune diziyorum muhtesem oluyor afiyet olsun tekrar haber verdiginiz icin tesekkur ederim bende sıkıstırmıs gibi oldum yapın diye yinede kusuruma bakmayin
AminnnnKesinlikle misafirlere yapılabilecek bi yemek hem basit hem düsündürmeyen umarim daha cok yapacağınız insanlar girer hayatınıza
Ne iyi yaptınız ya yapın demeklegünü güne atıp duruyordum çok iyi yaptınız İnanın
Mantarı ben ve eşim çok sevdiğimiz için ve evde de olduğu için katmak istedim ve güzel oldu. Üstüne dizseydim çocuklar direk yemezlerdi zaten böylesi çok daha iyi oldu
Aminnnn
Bende aynı fikirdeyim. Pratik ve güzel bi lezzet.
Misafirlerime de sunacağım Allah’ın izni ile
Yeni tariflerde görüşmek dileğiyleCok sevindim gercekten
Ayyy kusura bakmayın gördüm yazamadım size. Ben piliç sarma vardı onu yapmıştım. Bugün yanına da pilav ve dünden yayla çorbam vardı.Bugün menunuzde ne var kizlar bu ne yemek yapacagim derdi beni gerip duruyo
Valla mende mantarli tavuk soteyle makarna salata yaptim ramazanda daha buyuk sorunsal olacak galiba bu yemek işiAyyy kusura bakmayın gördüm yazamadım size. Ben piliç sarma vardı onu yapmıştım. Bugün yanına da pilav ve dünden yayla çorbam vardı.
Afiyet bal şeker olsunValla mende mantarli tavuk soteyle makarna salata yaptim ramazanda daha buyuk sorunsal olacak galiba bu yemek işi
Ay patlasin da fikrimiz olsun kizAfiyet bal şeker olsun
Bu topik patlar Ramazan’da
Sahuru ayrı iftarı ayrı... ohoooooo
Hadi inşallahAy patlasin da fikrimiz olsun kiz
Galiba bugun disarda yiycezKızlaaaarrrr toplaşın bakalım akşama menülerinizi alayım
Yaaaa afiyet olsunBizim standart kahvaltilik yumurta yesillik domates salatalik falan
Size de afiyet olsun Allah kabul etsin simdidenYaaaa afiyet olsun
Bizde de yumurta haşlayacağım tahinli yaptırdı eşim öyle işte ...
Allah razı olsunnn. Cümlemizin ibadetlerini kabul eylesin Rabbim inşaallahSize de afiyet olsun Allah kabul etsin simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?