kızlaaarrrr fikirlerinize ihtiyacım var acillll lutfen

Koltuk ve yemek odasi takimina bayildim. Yatak odasini farkli renk dusunurdum ben ama yine de tarz olarak cok guzeller.

ben de beğendim hepsini.
yatak odan da modern güzel.
koltuk takımını daha önce de görüp,almak istediğim modeller arasında düşünmüştüm.:)

Koltuk ve yemek odasını bende beğendim ama yatak odasının açık renk ve daha sade olması daha çok hoşuma gidiyor

salon ve yemek masası çok hoş tabii bunları farklı detaylarla daha da öne çıkarabilirsin. Ben olsam soft bir renkte perde seçer koltuğun arkasına büyük koltuktaki ayrıntıların rengini vurgulayacak bir tablo asardım :KK66:

Koltuklar ve yatak odası çok güzel ama yemek odası daha uygun birşey olabilir ama koltuklarla uyumsuz geldi..

Yatak odasını bende çok beğeniyorum, koltuk takımı da yemek odası da ayrı ayrı çok güzel ama bence birlikte olmamışlar gibi. Güle güle kullanın:nazar:

Ben bu koltuklardaki koca koca minderlere bir türlü alışamadım. Ama eşyalar genel itibariyle çok güzel. Yemek odasına bayıldım. Çok modern. Bir de sitede çok rastgeldiğim bir durum, eşyalar birbiriyle uyumlu değil diyor arkadaşlar. Uyumlu olması şart mı? O evde en çok siz oturacaksınız, en çok sizin beğenmeniz önemli. :KK66:

. Koltuklar çok güzel biraz country tarzında sanki fakat yemek odası ona göre fazla modern ve spor kaçıyo bence tabi zevk senin istediğin gibi seçersin yatak odası da fena değil güzel umarım istedeğin gibi olur her şeyin

Son düzenleme:
X