How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kızlaaarrr buraya gelinn nolurrr :((

ozgeemrem

Bir Bebeğim Olsun :(
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
33
0
36
İstanbul
Ben çarşamba günü sabahı rahim filmi çekilcem fakat odayı gördüğümden beri çok korkuyorum ve bi bayan arkadaşa denk geldim. Bu filmi yaptıranlar nolurr yardım edin nasıl bişey neler oluyo anlatırmısınız gerginliğimi atmak istiyorumm :((

yeni.çekilen.biri.olarak.korkulacak.bi.şey.yok.sadece.ilaç.verirken.bi.sancı.oluşuyo.sonra.hemen.geçiyo.allah.yardımcin.olsun.güzelim.

Ben geçen yıl çektirmiştim.Ve öncesinde o kadar araştırdım o kadar farklı yorumlar okudumki hastanenin kapısından girer girmez başladım korkudan ağlamaya
ağlaya ağlaya ne kadar canım acıyacağını bekledim kendimi dinledim ama boşuna o kadar gözümde büyütmüşüm boşuna üzülmüşüm
İnan hiç korkulacak birşey değil sadece ilaç verilirken adet sancısından accık fazla bir ağrı oluyor ama dayanılıyor.

Önce vajinal ultrason gibi masaya uzanıyorsun ve içine ilacın gönderileceği incecik bir borucuk yerleştiriyorlar

Hiç hissetmiyorsun bile sonra oradan kalkıp filmin çekileceği odaya geçiyorsun masaya uzanıyorsun film çekilen akciğer filmi gibi cihazı ayarlıyorlar filmler çekilirkende o yerleştirilen borucuktan şırınga ile hafif hafif ilaç veriliyor bu kadar basit ilaç dağılırken içinde kasılma ile ağrı karışımı bir his oluyor ama adet sancısı gibi belki birazcık fazlası ama kesinlikle dayanılmayacak bir ağrı değil.

Şimdi tekrar çekilecek deseler gider çektirirdim.

Şimdiden geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olursun.Aklına takılan ne olursa özelden mesaj atabilirsin.

Son düzenleme:
sakın korkma, ben de çektirmeden önce bir srü yorum okyup kendimi üzmüştüm. canım hiç yanmadı sadece çok sıkışıktım doktorun yannda tuvaletimi tutamamaktan çok korkmuştum. çıkınca otobüse binip evime kadar ayakta gittim ve ağrı kesici bile almadım. korkulacak hiç birşey yok rahim filminde. rahat ol. :))

sakın korkma, ben de çektirmeden önce bir srü yorum okyup kendimi üzmüştüm. canım hiç yanmadı sadece çok sıkışıktım doktorun yannda tuvaletimi tutamamaktan çok korkmuştum. çıkınca otobüse binip evime kadar ayakta gittim ve ağrı kesici bile almadım. korkulacak hiç birşey yok rahim filminde. rahat ol. :))

Bende çıkışta sanki hiç film çekilmemiş gibi ağrı sızı hiç bişi olmadı.

merhaba canım öncelikle şunu söyliyim korkulacak hiiiiiiççççç birşey yok 1,5 hafta oldu çektireli ilaç verilirken bir sancı oluyor adet sancısı çektiysen onun gibi bişey hemen geçiyor basit birşey merak etme bana yarım saat önceden iğne yaptılar onuda belirteyim ağrısız olarak geçiyor dr.a danışırsın geçmiş olsun canım şimdiden sende bebiş içinmi çektiriceksin?

Bende çıkışta sanki hiç film çekilmemiş gibi ağrı sızı hiç bişi olmadı.

evet hatta doktor bana ağrı kesici içebilirsin demişti ama onu bile içmemiştim. çok abartarak anlatanlar çektirmemiş kişilerin gereksiz yere endişelenmesine sebep oluyor. acı eşiği çok düşük olanlar bu konularda tecrübelerini yazmamalı bence.

Back